Hemma igen.


Sådärja, nu var man hemma i Stockholm igen. Som jag har sagt förut så är det alltid lika skönt att komma hem till sitt. Gårdagen partaj var hur roligt som helst. Vad som även är roligt är att mamma är i sthlm nu så jag, Magnus, mamma och Anne ska äta middag ikväll. Myspys:). Imorgon går vårat plan kl.10:15 från Bromma till Skåne. En vecka med massa trevligheter. Längtar så!

Mysdag

Dagen idag har gått åt till att inhandla lite saker på stan och vila framför OS-invigningen. Igår var det grillmiddag hemma hos Sandras kompis Maria. Det var hur trevligt som helst, alla är så himla goa och pratglada. Ikväll blir det lungt, blir troligtvis en promenad ner till vattnet och lite god middag med Sandra. Imorgon är det grillfest hos Elin för att sedan gå till HUGOS på "tema fest". Det ska bli väldigt roligt. Sen blir det tåget hem på söndag kl.12:29 för att vara exakt. Längtar efter min Magnus. På måndag blir det att åka bort igen, då beger vi oss till Skåne för att vara där i en vecka. Då blir det att mysa mycket med Magnus:).

Motala äventyr

Nu är jag somsagt i Motala. Igår anlände vi kl.11.30 till stationen. Vi begav oss till Elin som vi bor hos under vistelsen. Blev en lite rundvandring i stan med Sandra och Elin som guider. På kvällen var det räkfrossa för hela slanten. Sen var det förfest hemma hos Elins pappa. Kvällen/natten avslutades på onsdagsklubben HUGO. Väldigt roligt minst sagt.

Imorgon blir det Motala för fulla muggar.

Imorgon bär det somsagt av mot Östergötland och Motala. Jag och Sandra ska ta ett tåg från centralen som går 08:30 imorgon bitti. Vad jag har hört av Sandra blir det festligeheter varje kväll, vilket känns helt underbart. Idag har jag hunnit med att hälsa på Gunilla i Täby. Blev bjuden på fika och åkte hem efter ca. fem timmare prat. Snart ska jag bege mig ned till Studionollåtta och dricka ett eller två glas med Karin som är i Sthlm nu:). Sen blir det mys hos min käre Magnus, längtar:).

EUROPRIDE!


                                                    
Igår var det äntligen dags för pridetåget. Började morgonen med att äta frukost med min moster och hennes vänner på Berns. Sedan efter mycket prat om ditt och datt så begav vi oss till humlegården där tåget skulle börja. Helt fantastiskt tåg var det, är så grymt imponerad. Jag och min moster gick även med i tåget en stund. Grym känsla:). Sedan blev det dags för lite middag. Vi åt på SPORT & SPIS på söder. Runt bordet satt jag, Magnus, min moster, hennes kompis och två fantastiskt trevliga transor:). Kvällen avslutades med bio, The dark night.

Fullt ös!



Det har hänt en hel del på sistone, hunnit med att träffa lite folk minst sagt. Tältningen på Finnhamn var super mysig, jag, Sofia och Anna kom fram till att det kändes bra för själen att åka ut i den svenska skärgården två dagar. När jag kom hem i tisdags eftermiddag var jag tvungen att skynda mig till systemet för att inhandla lite vin till minikräftskivan med Magnus, Sandra och Alex. Vi hade hur trevligt som helst. Gårdagen spenderade jag hos Sandra i Tyresö. På eftermiddagen begav jag mig till Universitetet för att få se Emelies nya studentlägenhet. Blev lite kräftor där också:). Mums mums:).  

RSS 2.0