En tankeställare.

Ens vänner betyder otroligt mycket inte minst i det vardagliga livet utan även när det händer något. En vän ska finnas till i lyckliga och olyckliga situationer. Mina vänner är som min andra familj och jag skulle inte fixa en vecka utan mina närmaste vänner och ni vet exakt vilka ni är. Ta hand om dina vänner du vet aldrig när det kan vara försent.


Lördag

Filmen igår (How she move) var fantastiskt dålig, se den inte! Imorse blev det lite sovmorgon men nu är jag hemma och ska snart ut och springa. Dagen ser annars ut såhär:

- Läsa 2-3 kapitel i idrottspsykologiboken
- 18:22 åka till Linn
- 19:30--> Ost&vin kväll med några vänner hos Linn


 

Mysig fredagkväll.

Efter en promenad fixade jag lite middag som jag tog med till Magnus. Kvällen har somsagt spenderats hemma hos Magnus i soffan framför bland annat Let´s dance. Magnus tycker väl sådär lagom om de programmet men vad gör man inte för den man älskar:). Som jag tidigare nämnt så är det ett av mina fredagsnöjen. Nu ska vi kolla på en dansfilm, How she move heter den. Imorgon blir det nog en liten sovmorgon, för det måste man ju unna sig ibland. Sleep tight!

Lång dag!

Idag har jag och Sandra varit längst ut på Värmdö och Lillsved. Vi anlände kl.08:30 och hade inte mötet förrän kl.10:20 så det blev en god frukostbuffé. Det blev ett trevligt och intressant möte. När vi har klara satte vi oss på bussen och anlände vid Slussen 1 h 15 min senare. Jag åkte sedan till skolan för att träna med Nicky. Nu är jag hemma och ska snart ut och gå.  Kvällen ska spenderas hemma hos Magnus.


Upp med tuppen!

Idag ska jag åka till Lillsved på ett litet studiebesök. www.lillsved.se, Det är jag och Sandra som ska åka dit. Väl där så ska vi träffa lite folk och få höra hur det jobbar med bland annat motivation. Ikväll blir det mys med Magnus.

Vänner...

Vad skulle man göra utan sina vänner? På den senaste tiden har jag verkligen tänkt på att man borde uppvakta sina vänner mer så att de vet att de är fantastiska. Jag älskar mina!

Soppor, väldigt underskattat.

Ikväll har jag hunnit med att fixa en hel del hemma och även gjort min egna grönsakssoppa! Den blev hur god som helst och jag ska verkligen börja göra mer soppor. Nu har jag precis kommit hem till Magnus och ska överraska honom när han kommer hem. Imorgon är det möte på Gymnastikförbundet igen för att gå igen en del saker. Sen ska jag träffa min lilla Linn.


 

Bakning på Karlaplan.

Efter gymmet åkte jag hem till Karin på Karlaplan på lite lunch. Karin är sådär ni vet riktigt bra på att laga speciellt husmanskost. Så nu efter en lång lunch bestämde vi oss för att baka en kardemummakaka. Så det blir lite fika här också, kardemummakaka, té och en fantastisk vän! Kan det bli bättre?


Inspektion.

Idag har det varit 2-års besikning på min lägenhet, eftersom det var två år sedan fastigheten byggdes så skulle de kolla upp en del saker. Jag har även efter ett samtal med bland annat min mamma bestämt mig för hur jag ska göra med jobb i sommar. Värdesätter verkligen mycket ledighet:)! Nu ska jag fixa lite saker för att sedan åka in till skolan och träna. Sen ska jag möte upp Karin för att umgås lite med henne. Ciao!

Fettisdag!

Idag har jag och Sandra på förmiddagen jobbat med vår B-uppsats. Men nu är det slut med det och vi bakar semlor för fulla muggar. (http://www.recepten.se/recept/semlor.html)

Vilodag!

Idag har jag och Sandra verkligen slappat framför tv. Det var evigheter sedan jag hade en sådan dag, hur skönt som helst. Sandra åkte hem för ett tag sen och jag ska nu läsa lite i idrottspsykologiboken. Mamma kom förbi en snabbis för att säga hej.



 

Disneyfest 21 februari



Gårdagens Disneyfest var hur rolig som helst, alla hade verkligen ansträngt sig till 100%. Jag och Sandra kände oss verkligen som Pinocchio & Farmor anka! En fantastisk kväll minst sagt.

Finbesök på fika!

På förmiddagen har Ulla & Bengt (magnus föräldrar) varit på fika hemma hos mig. Lika trevligt som vanligt! Snart kommer Sandra hem till mig och då ska vi bege oss till centrum för att fixa det sista inför kvällens disneyfest!

Zorro va även med på fikan!


Let´s dance

Let´s dance har nu i ett antal veckor varit standard varje fredag, himla roligt! Sen så är ju vissa bättre än andra på att dansa men tycker iallafall att alla gör en suverän insatts. Sulle inte tveka en sekund på att vara med i ett sådant program.


Äntligen fredag...

Och så kom fredag, vilket känns hur skönt som helst. Idag har jag och Sandra som varje dag denna vecka suttit med vår b-uppsats. Vi har även tagit en promenad till centrum för att köpa lite saker till Disneyfesten imorgon :) Sen blev det lunch på greken. Vi börjar nu känna oss klara för dagen och snart kommer Magnus. Kvällen ska spenderas hemma hos mig och i min sköna soffa. Imorgon kommer det finbesök till mig på fika!

Vinter, kallt och jobbigt!

Nu känns det som att det räcker med vinter. Det enda jag tycker är fantastiskt med vintern är att vara i fjällen och åka skidor. Annars behöver jag ingen vinter. Man tror ju att vintern är påväg mot sitt slut men så vipps så börjar det snöa igen.
Jag och Sandra har iallafall varit super duktiga med uppsats skrivningen idag och imorgon kommer hon kl.11.00 som vanligt. På lördag ska jag och Sandra på Disneyfest, ska absolut ta bilder på oss så att ni får se. Jag ska vara pinocchio och Sandra ska vara Farmor anka. Ser absolut framemot det! Snart kommer David & Nicky, skoj!

                                                                               


Torsdag

Idag ska jag och Sandra fortsätta skriva och jobba på vår B-uppsats. Gårdagen bestod av plugg med Sandra i skolan och sen föreläsning kl.13-16. Sen blev det träning med Nicky och David. Sen var det mys hemma hos Magnus på kvällen. Så nu ska jag och Sandra sätta igång sen får jag middagsgäster, David & Nicky.




Tänk va kul!

Mammsen har köpt lägenhet nära mig, är så himla glad att jag får bo nära min underbara mamma. Hon är fantastisk!

The Best!


Alla hjärtans dag!

Igår var det Alla hjärtans dag och det var en fantastisk kväll tillsammans med Magnus. Vi åt middag och hade det super mysigt framför melodifestivalen. Vi gav även varandra presenter, blev jätte glad för mina! Idag har jag hunnit med att träffa Chrilla och Emelie i gamla stan på en eftermiddags fika, det borde man absolut göra mer ofta! Jag och Sandra funderar på att starta en Café klubb, tror nog det kan bli en succé :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Hemsk natt!

Igår hade jag, Sandra, Karin och Chrilla en fantastisk kväll hemma hos mig med god mat. Det blev en toast med getost, honung till förrätt och till varmrätt blev det en kyckling burgare med massa gott på. Efteråt blev det lite plock mat till Let´s dance. Så mycket mat var det länge sedan jag åt, men det va hur gott som helst. Kändes som att man hade en food baby! Vi begav oss sedan till söder, men blev inte sent då jag inte kände mig 100:(. I natt så hälsade vinterkräksjukan på hemma hos mig. Så jag gick precis upp och ska fixa lite innan min själsfrände Magnus kommer, han är fantastisk!


Lilla håkan! :)


Trevlig kväll!

Tänk va fantastiskt det kan vara att umgås med gamla vänner!

Vin med syster yster!

Stora syster är på affärsresa i sthlm och passar på att bo och umgås med lilla mig. Så kvällen har spenderats hemma hos mig med lite god middag och snart lite gott vin.

Ny vecka, nya möjligheter!

V.7 är det och tiden bara springer iväg, tycker dygnet är några timmar för lite, skulle behöva fler för att hinna med allt. Idag har jag suttit med hemtentat hela dagen och ikväll har jag varit och tränat JSM-tjejerna som vanligt varje måndag. Nu ska jag ta mig en kopp te och mysa lite i soffan. Imorgon kommer MY WINDOW och fixar med min persienn som det är lite fel på, så kl.09:00 kommer dom plinga på min dörr. Imorgon kommer även min kära syster till sthlm, på affärsresa tis-tors. Självklart ska vi försöka spendera så mycket tid som möjligt tillsammans så hon sover på min uppblåsbara säng:) Hoppas ni alla har haft en fantastisk måndag.

Old times..


Midsommar 2005, fantastiskt!

Hemskt, hemskt & hemskt...

Kvällen har varit fruktansvärd, är otroligt upprörd över hemtentan! Och ingen som kan hjälpa mig, det känns förjävligt eller vad tror ni?

Söndag, bittert som vanligt!

Söndagar ska ju egentligen vara en vilodag. I mitt liv är söndagar bara jobbigt, massa som behövs göras i skolväg mm. Har precis varit med mamma och kollat på två lägenheter, kan kanske vara något! Tänk va roligt om jag kan får bo nära min mamma :) Jag och mamma har även hunnit med att lacka min köksbänk som jag har tänkt göra i flera veckor. Nu blir det att börja på hemtentan! Take care!  

Sådärja.

Nu har jag läst ut boken som jag har hemtenta på, skönt! Har spenderat kvällen hemma hos min Magnus med god mat och myspys:) Imorgon blir det att börjar skriva på tentan och ska även följa med mamma på några lägenhetsvisningar. Sov gott!


Lördag

Igår var det fullt upp hela dagen, började med att plugga med David i skolan i ett antal timmar för att sedan träna lite. Blev en liten snabbis på gymmet för att sedan möta upp mamma och åka och hämta raclett-järnet på HOME. Jag, mamma och Magnus åt en fantastisk middag och kände oss nöjda med järnet. Vi hade en super trevlig fredagskväll och mamma sov kvar på min uppblåsbara dubbelsäng, den är jätte bra! Nu blir det att plugga lite för att sedan åka till Magnus och ha en trevlig lördag kväll.  

Trevligt sällskap.

Dagen som ni kanske förstått har varit fullspäckad med plugg. Fick dock en överraskning när Linn ville komma hit då bygg gubbar håller på i hennes lägenhet. Så nu har jag och Linn ätit middag och ska mysa lite framför tv för att sedan sova då vi båda ska upp tidigt imorgon. Sov gott!

                                     

Nu får det vara nog.

Nu orkar jag inte med min uppgift längre, man blir lite lätt irriterad när intruktionerna är dåliga så att man inte vet exakt hur man ska göra.

Snart så..

Nu har jag mer eller mindre skrivit klart min uppgift som ska vara inne imorgon. Vi har seminarie imorgon kl.8:30-12 då vi ska sitta i våra grupper och disskutera vad vi tycker och inte tycker om boken. Boken handlar om Grupprocesser, vilket är super intressant. Nu ska jag äta lite lunch (past, tomater & tryffelolja) sen blir det att börja läsa nästa bok, ett och två kämpa på! :)

Fin fint!

Har hittat en hemsida som säljer väldigt fina kläder, skor mm. Asos.com gå in och kolla själv :)
Nu blir det sängen för min del, ska upp tidigt imorgon. Sov gott och dröm sött!

Måndag v.6

Så var måndagen snart över och som vanligt är det fullt upp i skolan och andra saker som ska fixas. Kom hem från JSM träningen för ett tag sedan, de jobbade på riktigt bra idag. Duktiga tjejer! Idag har jag läst ut boken, så imorgon ska jag skriva klart uppgiften som ska vara inne på onsdag. Ska även börja läsa Svedberg imorgon för jag har hemtenta på den om ca.1 vecka. På torsdag fyller Linn 22 år, så vi ska fira henne på onsdagkväll med lite middag. Take care!

                                       
                                        

Fartfylld helg!

Helgen har varit fullspäckad med trevligheter! I fredags var det tjejmiddag hemma hos Karin med Sofia och Anna, otroligt trevligt minst sagt! När man är med de tjejerna så vet man aldrig vad som kan hända, vilket känns super kul.

Lördagen innehöll läsning av en bok som ska vara klar på onsdag för att sedan ha ost & vin kväll med Sandra och Karin, vi hade det super mysigt. Sen bar av mot söder och medborgarplatsen. Vi skulle möta upp några GIH:are på en salsaklubb! Vi möttes av glada miner och trevligt folk vilket smittades av på oss andra. Kvällen avslutades på Snaps. 

      

RSS 2.0