Produktiv dag!

Idag har jag haft det andra seminaritet 8.30-12.00 och det gick bra. Jag och Sandra och även skrivit klart vår b-uppsats och gjort vår presentation. Imorgon ska uppsatsen vara inne, dock är det bara vi och en annan som är klara med uppsatsen... Efter några timmar i biblioteket så tog jag en promanad från GIH till sveavägen och Café 60 där jag mötte upp Micke. Micke och jag har inte träffats på evigheter så vi hade jätte trevligt och hade mycket att prata om! Nu ska jag slappa lite hemma för en gångs skull och sen ska jag ut och promenera i någon timme sådär..


Ååå, vi är väldigt trötta på b-uppsatsen!

Nu har jag och Sandra suttit i biblioteket med vår b-uppsats i ett antal timmar. Dagens seminarie var väldigt givande och imorgon har vi ett också, fullt upp! Snart ska jag ned till gymmet och träna och ikväll ska jag som vanligt träna juniorerna i Täby.

Magnus!

Han är den enda som får mig att bli sådär fylld av kärlek och underbara känslor, finns ingen som är så fantastisk som honom!

Sommartid!

Nu är det ett steg närmare våren och sommaren, även fast det inte riktigt ser ut så ute. Morgonen har spenderats hemma och framför datorn. Jag håller på att förbereda inför seminariet på måndag & tisdag. Senare idag ska jag hem till Linn på Essingen på födelsedagsfika/inflyttningsfika. Linn fyllde år för ett tag sen och hennes mamma fyller år idag. Grattis grattis!! Sen så fick ju Linn flytta in i sin lägenhet denna vecka, så det blir två flugor i en smäll! :)


Home sweet home.

Tänk att det alltid är skönt att komma hem, har ju varit på middag hos Karin ikväll och kom precis hem. Nu vill jag verkligen att våren ska komma är trött på det dåliga vädret fick stå och vänta på bussen vid Odenplan i 15-20 min, suck! Kvällen har varit rolig och Karin har fått det super fint, riktig Karin lägenhet.

Nu ska jag sova ska upp relativt tidigt imorgon för att hinna plugga lite innan jag ska på lunch hemma hos Tomas och sen ska vi tillsammans på födelsedagsfika hos Linn, skoj skoj!!

Sleep tight!

Jag & Karin Ludvika 2007, fantastiskt!


Lördagsnöje!

Nu ska jag fixa mig för att sedan börja bege mig till Karin och söder, Karin har fått en lägenhet! Är så himla glad för hennes skull, önskar henne allt det bästa i världen. Det blir lite smått&gott ikväll...


Fredag/Veronica Maggio & Engelen.

Konserten igår var hur bra som helst, jag & Linn var super nöjda. Efter konserten begav vi oss till söder och Engelen där Tomas var med sina jobbarkompisar. Engelen var hur bra som helst även fast medelåldern var något högre än ställen man brukar gå till. Dock dansade vi hela natten till väldigt bra och blandad musik. Allt som allt var det en jätte lyckad kväll, nu har jag, Linn & Tomas precis avslutat en brak frukost. Snart ska Tomas köra hem mig och kl.13 kommer Gunilla på besök..





Fredag och b-uppsats..

Grattis till min älskade Magnus som fick första handskontrakt på sin lägenhet imorse. Efter att jag hade läst den sista litteraturen imorse begav jag mig till Sandra i Hägersten för att skriva på b-uppsatsen. Har också tagit emot ett kontrakt från Kina, spännade va!:)

Snart ska jag åka till Linn för att äta middag och dricka lite gott hos henne innan det blir konsert för fulla muggar:)
Sen blir det utgång för oss, ska bli en rolig och spännade kväll minst sagt. Helgen bjuder annars på massa trevligheter och en del plugg också som vanligt.


Torsdag, finfint!

Idag är jag hemma och läser litteratur till semimarie 1 & 2 på måndag och tisdag. Rullar på ganska bra och som tur är så känner jag mig inte så speciellt stressad. Igår var det ju våffeldagen, men det blev inga våfflor för min del.

Ska försöka hinna städa en vända hemma hos mig innan jag ska jobba i eftermiddag...

En bit på vägen...

Idag var det upp med tuppen, föreläsning kl.8:30 vilket var evigheter sedan vi hade så tidigt. Föreläsningen var väll helt okej, jag och Sandra hade också handledningsmöte med Kenttä kl.12:30 kändes helt okej men har en del kvar. Jag och Sandra tänkte kämpa på med det på fredag hemma hos henne. Ska bli spännande att se hur deras badrum blev, Sandra & Alex har kämpat med stammbyte i några veckor men allt är nu klart vilket jag verkligen förstår är en lättnad.

Appropå stammbyte och lägenheter, min älskade Linn har fått flytta in i sin lägenhet på Essingen vilket jag är jätte glad för. Linn har verkligen varit med om det värsta. Skulle till en början bara ta några veckor och det blev tillslut några månader. Det är sådant här som får än att HATA byggarbetare. Kanske illa att dra alla över en kant, men ni förstår. Linn är en sådan fantastisk person så man vill inte att det ska hända henna.

Kom för ett tag sen hem från jobbet, har hållit i två pass idag. Nu ska jag äta lite och varva ned i soffan för att sedan läsa lite mer litteratur. Imorgon & på fredag har jag inga föreläsningar så då kommer det läsas för fulla muggar.

Längtar väldigt mycket tills på fredag, jag & Linn ska ju gå på Veronica Maggio!:) ( blir lite smått&gott hos henne innan)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

tvätta/maila/fixa!

Tänk att jag aldrig bara kan slöa i soffan, tycker det är så himla skönt att få saker gjort. Hittills har jag svarat på mail och skickat mail till massa personer. Tvättat två makiner, varav jag väntar på att den sista ska bli klar. Magnus hade också tvättstugan idag så han åkte hem tidigare, jag ska åka till honom snart. Sen har jag också läst lite litteratur. Nej nu ska jag fixa med det sista sen blir det bussen till Magnus. Ciao!


Mys/pluggdag!

Idag ska jag och Magnus har en IDA&MAGNUS-DAG! Vi har precis avslutat en lång och god frukost hemma hos mig. Jag har också precis bokat flygbiljetter till Oslo i maj. Vi ska dit och fira min morbror som fyller 50! Senare ska vi åka hem till Magnus, blir även att läsa lite kurslitteratur för mig idag. Är ju en hel del vi ska läsa minst sagt!

Ha en fantastisk dag, det tänker jag iallafall ha:)!

Kursstart, måndag!

Idag har jag haft kursintroduktion i idrottspedagogik. Det känns okej men det är mycket som ska läsas och många seminarium och två arbeten som ska redovisas under kursens gång. Men det känns alltid såhär i början att man inte vet hur man ska hinna med allt. Jag har också varit duktig och fixat med böcker till kursen, i nästan alla kurser hittills har jag lånat böcker av Tobbe vilket är väldigt snällt.

Nu ska jag träna med Nicky i ca. 1,5 h sen blir det att åka till Täby och träna juniorerna..

trötter!

Inlägget innan skulle ha publicerats igår kväll hhm...

Idag var det iallafall sista dagen på kursen och det gick jätte bra och jag klarade allt väldigt bra!:) Nu i eftermiddags/kväll har jag bara varit hemma och tagit det lungt, kände att jag verkligen behövde det efter denna fullspäckade helg.

Veckan som kommer, kommer förhoppningsvis vara relativt lugn eftersom en ny kurs börjar imorgon vilket resulterar i inte så himla mycket plugg. På fredag ska jag och Linn på Veronica Maggio, ska bli super kul. Linn fick biljetter i födelsedagspresent av mig.. så det blir en helkväll, kan ju bara tänka mig hur fantastiskt det kommer att bli.

Magnus då som forfarande är kvar på jobbet eftersom de har fått en vattenläcka på lagret, stackars honom! Tycker verkligen synd om honom och tänker på honom hela tiden. Men förhoppningsvis är han påväg hem snart.

Imorgon ska jag unna mig lite sovmorgon men det blir en promenad innan föreläsningen.

take care!

Fullt upp!

Kom för ca. 15 minuter sedan hem från Emelie, vilket var super trevligt. Emelie hade idag bjudit lite folk på middag för att fira henne, dock fyllde hon år i onsdags men bättre sent än aldrig!

Dagen idag har annars spenderats i Vallatorpshallen och tumbling kurs. Det har varit väldigt roligt och imorgon ska jag också vara där 9-16, sen blir det slökväll framför tv... Nej nu blir det sängen för min del, upp med tuppen imorgon!

Fixardag!

Imorse kl.11:00 mötte jag upp mamma vid rådmansgatan för att hämta bilen på Birger Jarl. Sen åkte vi och hämtade en lampa som mamma köpt dagen innan, super häftig boll som glittrar! Svårt att förklara men fin var det verkligen.

Sen blev det IKEA barkaby och där inhandlades det en hel del bla. en lampa till mitt vardagsrum och lite annat smått o gott. Köpte även några saker till min älskling. Sen åkte vi till MY WINDOW för att kolla på gardiner till mitt vardagsrum, kommer bli hur snyggt som helst:). Dom kommer om ca.1 vecka och måttar. Sist men inte minst åkte vi till Willys och skulle bara handla lite men det blev fyra fulla kassar med massa gott. Så nu är jag hemma och senare ikväll ska jag och Magnus till hans kompis Philip då han på måndag ska åka till Tokyo i 1 år, är verkligen avundsjuk är säkert en väldigt spännande stad!


Pappa i Kenya!

Min pappa åkte i tisdags till kenya, och ska vara där i 3 veckor. Han har en del spännande uppdrag som han ska genomföra och kommer åka tillbaka dit några gånger detta år. Är otroligt avundsjuk på honom men samtidigt väldigt glad för min pappas skull. Kolla gärna på hans blogg där han skriver om sin resa, dock har han inte hunnit uppdatera men kommer nog snart, www.kennethkenya.blogg.se

Imorgon ska jag och mamma har en sådan där fixar dag, ska åka runt till lite olika affärer för att köpa en del saker. Ska bli väldigt roligt. Heldag med mamma, kan det bli bättre!

Under helgen ska jag gå på en gymnastikkurs, 9-16 både lördag & söndag, ska bli roligt och lärorikt! Ska också fira Emelie som fyllde år igår på lördag. Fullt upp som vanligt, vad annars!:)

Fantastiskt!

Sådärja, så har man betat av en kurs till. På måndag börjar nästa Pedagogik 7.5 p, ska bli spännande och se vad den kursen har att erbjuda. Idag ska jag till gymnastikförbundet på möte sen blir det lite jobb i eftermiddag. Ikväll ska jag till magnus!

GRATTIS GRATTIS!

Idag fyller Emelie 22 år! Grattis på födelsedagen vännen min, hoppas du får en fantastisk dag!

Redovisningstime!

Nu ska jag snart börja bege mig till skolan och redovisa mitt psykologiarbete. Efter alla redovisningar som jag också ska lyssna på blir det gymmet i 1 h. Sen ska jag äta middag hemma hos Karin ikväll. Ha en bra dag!

Skön känsla.

Nu har jag skrivit klart mitt arbete och även gjort presentationen till imorgon, känns väldigt bra!
Har varit hos Magnus hela dagen och ska snart åka hem och äta middag med mamma. Ikväll ska jag ta det lungt hemma och gå igenom min presentation några gånger skulle jag tro. Imorgon börjar eximinationen kl.13 och håller på till ca. kl.16:30. Ciao!

Il Divo

Nu har jag och Magnus precis kommit hem från Globen, jag, Magnus & pappa har varit och kollat/lyssnat på Il Divo. Det var hur bra som helst, väldigt mäktigt minst sagt. Ni vet när man får sådana där ryssningar, ja så bra var det!

Helgens bilder!





Festligheter!

Nu är är det fullt ös med fixande hemma hos Sofia, vi har varit på stan hela eftermiddagen och det enda som blev köpt var ett linne till Linn. Jag och Sofia känner oss lite nöjda med att vi inte köpt något, men så är man ju student! Fast det har man ännu inte bryt sig om när det kommer till kläder. Aja, nu ska vi somsagt fixa oss och sen blir det utgång i Gbg, spännande! Vi har verkligen haft en jätte trevlig här och är övertygad att kvällen blir en kväll att minnas:). Undrar vem som vinner melodifestivalen? Måns eller Agnes, hhmmm?

Marknad, spännande spännande!

Gårdagens afterwork var hur trevligt som helst...(absolut prisvärt)!

Nu har vi precis kommit hem från marknade, nästan precis där Sofia bor är det marknad varje lördag & söndag. Så det inköptes massa billiga grönsaker och frukter. Tänk va bra, väldigt student vänligt. Sånt tycker vi verkligen om:). Röstar på att öppna något liknande i Solna. Nu ska vi snart ner på stan och strosa runt och kolla lite i affärer, ikväll bjuds det på festligheter!

Gbg fortsättning...

Nu börjar vi känna oss som människor igen.. Efter frukosten blev det en liten powernap för oss alla tre. Efter det så promenerade vi till bolaget för att inhandla dryck för helgen. Nu har vi snart fixat oss klart och ska snart ner på stan och gå på afterwork. Öl & mat 65kr, vilket klipp! Ska ta massa bilder så ni får se! Take care!

Göteborg!

Sådärja, nu har jag och Linn kommit till Sofia och Göteborg. Nattbussen var faktiskt helt okej, sov nästan hela vägen. Bussen anlände kl.05:45 och nu har vi precis ätit klart vår frukost och ska ta det lungt ett tag för att sedan se vad Göteborg har att erbjuda. Kom att tänka på att jag de senaste gångerna när jag varit i Gbg bara varit i en gymnastikhall på tävlingar och om man haft tur kanske varit på Liseberg. Så jag är nu övertygad att det kommer bli en väldigt trevlig helg. Ni vet hur det känns att få umgås med sina två bästa vänner en hel helg, dom är bäst!



Fingrarna glöder....

Har verkligen flyt med uppgiften, så nu tror jag faktiskt att jag mer eller mindre kan känna mig nöjd när jag åker till Göteborg. Kommer dock ha med mig datorn och boken för att kanske skriva och läsa lite ska nog sitta ca.2 h både fredag och lördag sen så har jag ju en 7 h lång bussresa på söndag som jag kan plugga, så det blir nog bra..

Pluggdag!

Kom för ett tag sen hem från Magnus, sov där inatt! När jag kom hem satt mammsen vid köksbordet, kul att det är någon hemma när man kommer. Det är något jag kan sakna med att bo ensam... Nu ska jag snart börja läsa lite idrottspsykologi och skriva lite på arbetet. Tänkte att jag mer eller mindre ska bli klar idag så att jag kan koppla av ihelgen och sen bara finputtsa lite när jag kommer hem från Göteborg. Får ser hur det går! I eftermiddag ska jag åka och jobba, ska hålla ett pass i gymnastik & bollsport... Ha en fantastisk dag!

Hairspray, min bästa vän!



Sitter hemma hos Magnus och kollar lite på bilder, hittade denna! Jag, Sofia & Malin på Göta källare tror jag för något år sedan. Tänk va roligt det är och ändra sin frisyr ibland!:) Kan ibland bli sugen på lugg igen men när jag tänker på den tiden så krävs det väldigt mycket fix. Jag har ju inte direkt rakt hår så det krävs en del hårspray. Nej, jag håller mig nog till min frisyr som jag har nu... ett tag iallafall!

Torsdag kväll...

Nu har jag kommit hem efter att ha hållit två pass i gymnastik & bollsport. Jobbar ju med det varje onsdag och torsdag. Nu ska jag äta lite för att sedan läsa lite mer idrottspsykologi.

Nu har mammsen flyttat in hos mig ca. 2 ½ vecka blir det nog, ska bli skönt att ha min mamma nära eftersom hon inte varit det den sista tiden. Mamma flyttade hem från Malmö för ett tag sen. Imorgon ska jag försöka komma upp tidigt så att jag hinner med det som behövs göras. Ha en fortsatt trevlig kväll! 

Känns ok!

Nu känns det bättre med psykologiuppgiften, spärren har släppt! Hela förmiddagen och fram tills nu har spenderats hemma med psykologiboken och datorn. Nu ska jag snart åka och jobba... Kvällen kommer också bestå av en hel del pluggande. Vill få så mycket som möjligt klart inför helgens resa:)

Stress stress och åter stress.

Stress kan ju både vara något positivt och negativt. Även fast jag tycker det är jobbigt att man ibland måste stressa så jobbar jag nog ändå bäst under stressade förhållanden. Idag ska jag fortsätta att jobba med mitt arbete, skulle egentligen haft möte på gymnastikförbundet men det blev inställt. Så nu är jag hemma och fixar. I eftermiddag ska jag jobba och kvällen är lite oklar.. Imorgon bär det av mot Göteborg, jag och Linn ska hälsa på Sofia vilket ska bli fantastiskt trevligt! Det blir nattbuss 22.45 åker vi imorgon....

Ciao ciao!

Frågetime!

Snart ska jag bege mig till skolan, har föreläsning från kl.13-16.30 då ska jag förhoppnningsvis få svar på de frågor jag försökt få svar på i ett antal dagar nu. Man blir lite frustrerad när man inte kommer vidare med ett arbete pga att vissa saker med arbetets upplägg är oklart. Men idag så hoppas och tror jag att detta ska lösas...

Ha en fortsatt trevlig dag!

Trött, Zzzz

Känns som att har är i en sådan där tröttperiod. Hur mycket jag än sover så är jag lika trött, kan ju kanske vara så för att man har mycket att tänka på. Får hoppas att det blir bättre snart.

Trevlig söndag..

Nu har min kusin åkt hem till Norge, det var en super trevlig helg tillsammans med henne med massa ståhej! Efter att Marit åkt tog jag och Karin en långpromenad och pratade om allt från idiotiska killar till vart samhället är påväg. Blir lätt så när jag och Karin kommer igång. Nu har jag städat en snabbis och ska snart över till karin och träffa både Anna & Sofia.. Riktiga power girls! Vid ca. 20 kommer Magnus syster Tessan och hennes kille Tom förbi på en fika, mycket trevligt!

Veckan som kommer är det mycket som händer ska försöka bli klar med en uppgift i skolan och sen på torsdag åker jag och Linn till Göteborg för att hälsa på Sofia. Det kommer bli hur kul som helst 


Helgens bilder, otroligt trevligt!





Norge

Helgen har varit väldigt norsk! (kanske inte konstigt då jag är halvnorsk!) Min kusin är somsagt på besök, igår var det middag hemma hos mig med Karin & Tomas mycket trevligt. Är otroligt stolt över mina vänner skulle inte byta ut dem för något i hela världen. Kvällens utgång blev först Scandic angles sedan Ambassadeur. Vi hade en super trevlig kväll vilket Joan en söt tjej hjälp till med:)

Kvällen kommer spenderas hemma hos mig med Marit, Linn, Magnus & Karin. Det bjuds på god middag och lite melodifestival. Ciao!

Kusin på besök!

Nu har min kusin Marit kommit. Nu på morgonen har vi pratat ikapp och ska nu bege oss in mot stan för att ta en lunch och kolla lite i affärer. Ikväll är det middag hemma hos mig med Karin, Tomas och Sandra. Sen blir det utgång!

Städdag!

Idag har jag verkligen varit effektiv. Jag har pluggat på med både b-uppsatsen och psykologi uppgiften sedan har jag också storstädat lägenheten. Efter en sådan städning känner man sig verkligen nöjd. Nu är jag hemma hos Magnus och vi har ätit en super god middag med jordgubbar och björnbär till efterrätt. Nu ska vi kolla på filmen Twilight. Imorgon vid ca. 10 kommer min kusin Marit till sthlm.


Torsdag.

Idag ska jag bla. städa hemma och även skriva en hel del på mitt arbete. I eftermiddag ska jag iväg och jobba och ikväll kommer min Magnus.


Natti natti

Kvällen har spenderats hemma med datorn i knäet och lyssnat på låtar på min favorit hemsida www.youtube.se. Tror ingen annan hemsida lever upp till den på samma sätt. Har även pratat lite med min kusin som kommer på fredag från Norge. Ska bli hur kul som helst har nog inte träffat henna på ca. 3½ år... hemskt va tiden går fort! Imorgon blir det lite träning på förmiddagen för att sedan plugga ett antal timmar. Sleep tight!

Kommit igång..

Hola Hola som man säger:)! Nej snart börjar det bli tråkigt eller hur Karin?

Idag blev det lite sovmorgon för mig och Magnus men sen begav jag mig till Odenplan för att träffa Karin över en lunch. Väldigt trevligt som alltid! Nu har jag jag även kommit igång med skrivandet på min Idrottspsykologiska krav profil för tränare inom truppgymnastik, otroligt intressant. Det är alltid jobbigt ibörjan när man inte riktigt har kommit igång men nu så glöder fingrarna för fullt, hehe! Ikväll blir det att ta det lungt hemma och fixa med lite saker.  

Skön dag tillsammans med Magnus!

Idag har jag och Magnus verkligen haft en sådan dag som man längtar efter, att bara kunna slappa och koppla av. Vi har ätit en god laxwok till lunch och ska snart börja laga middag. Jag har även läst klart allt i idrottspsykologiboken och börjat skriva lite och spånnar på lite saker till arbetet.

Trevligt slut på dagen.

Måndagar är som vanligt sådär lagom roliga. Jag känner mig ofta stressad inför veckan "att göra". Men som vanligt så löser sig det mesta så jag borde ju egentligen inte tycka så men men... Jag har som varje måndag varit i Täby och tränat juniorerna vilket alltid är lika roligt. Fick även trevliga förslag på vad som kan ske efter att min utbildning på GIH är klar. Nej nu ska jag fixa lite saker innan det blir sängen för mig. Imorgon ska jag och Magnus ha en riktig mysdag!

Måndag v.10

Så var det måndag igen, denna vecka ska jag fokusera på en skoluppgift som ska vara klar om ca.2 veckor. Vi ska göra en psykologisk grenprofil för vår idrott.

Igår var vi hemma hos Magnus föräldrar och firade både Ulla och Bengts födelsedag. Det bjöds på god mat, god dricka och trevligt sällskap. Efter föreläsningen idag ska jag träna och sedan åka till Täby och träna juniorerna.


Fixar time.

Nu har jag pluggat klart för idag och ska börja göra mig iordning för kvällens trevligheter. Jag ska möte upp Magnus vid fridhemsplan för att sedan gå hem till hans föräldrar. Vecka 10 kommer att innehålla en hel del plugg men även andra roligare saker. Nästa helg kommer min kusin Marit från Norge till Sthlm vilket kommer bli super kul! Ha en fortsatt trevlig kväll! Ciao!

Trevligt sällskap!

Igår var det somsagt ost& vinkväll hemma hos Linn. Det var jag, Linn, Challe, Emelie, Tommy, Chrilla och så Tomas! Tomas ringde mig igår eftermiddag och överraskade mig genom att berätta att han kommit hem från Västindien. Är så otroligt glad att han är hemma:). Jag sov över hos Linn inatt men är nu hemma och ska nu ut och ta en promenad i det fina vädret.

Ikväll är jag och Magnus bjudna hem till hans föräldrar för att fira deras födelsedag. Ulla fyller år idag och Bengt imorgon, häftigt att de fyller år dagarna efter varandra. Annars så ska jag försöka plugga lite idag.

RSS 2.0