Semester..

Har semester nu men har himla mycket som måste bli gjort.. då jag börjar på ett nytt jobb snart har jag mycket runt det som måste fixas. Sen så har jag en del annat jobb som jag måste få klart..
Jag återkommer när det lugnat ned sig..
Kram!

Dagen före..

Idag är det min sista dag i butiken, sen blir det semester i 1 v. Ihelgen blir det ju Gotland för mig & Danne, ska bli så himla mysigt. När vi kommer hem på tisdag har jag en hel del att ta tag i...




Soooon..

Idag är det näst sista dagen på jobbet, imorgon efter kl.18 är det semester som står på schemat. Dessa tre veckor har gått grymt fort. Och ihelgen åker ju jag och Danne till Gotland, underbart! Blir borta i fyra hela dagar..

Efter jobbet idag blir det förbi Danne på jobbet för att träna, för att sedan åka hem tillsammans.. :) Tänk att jag är sambo:), det bästa som finns! Iallafall när man har en sådan underbar D.

Pusspuss!

Shopping sugen..



Nu när jag har rensat i min garderob får dessa två snygga skor gärna sitta på mina fötter!
(Båda är från H&M)

Kan absolut vara något!


2010-07-20

En sådär halv bra dag idag, vädermässigt! Igår åt jag & Danne middag på Söder tillsammans med hans mamma, himla trevligt. Idag är jag på jobbet som vanligt men nu är det bara 3 dagar kvar tills jag har semester. Tänk vilken underbar början att åka till Gotland..

Efter jobbet ska jag träffa Linn & Sandra, det blir middag hemma hos Linn på Söder. Tror dock inte att det blir en sen kväll då jag känner mig helt slut.. men vi får se!

Ciao!

Gotland, Visby..


Ihelgen åker jag & Danne till Gotland, längtar så! Skönt med en liten weekend..


Girlsen...


Bild från grillmiddagen i fredags!


Grillmiddagen!

Gårdagens grillning var hur lyckad som helst! Danne var en super höjdare som vanligt på att grilla.. Det blev massa god mat och äppelpaj till efterrätt. Vi var minst sagt nöjda och spelade en omgång yatzy på ballkongen.

Nu sitter jag på jobbet men slutar redan kl.14 så det är inte långt kvar..

(Lägger upp bilder från igår senare under dagen)

Ha en grym lördag!

Så var det fredag..

Tänk vad veckorna går fort.. Sitter på jobbet, i vanlig ordning. Har precis ätit min kycklingsallad. Ikväll är det grillning som står på schemat. Efter 19 kommer Emelie & Linn för att grilla och ha det trevligt med mig och Danne. Så efter jobbet blir det att inköpa det som behövs till ikväll.. Mina hemgjorda hamburgare blir det bla..:)

Blir ju lite jobb imorgon också!



Torsdag.

Imorse blev det inte heller någon direkt sovmorgon utan jag skulle lämna tillbaka rullstolen vi hyrt under tiden mormor var på besök. Så vi 07:00 ringde alarmet.

Sen hann jag med att gulla lite med Danne innan det var dags att åka till jobbet.. Dagen idag har varit lugn, har hunnit med lite annat fix. Snart ska jag stänga affären för att sedan åka hem till mamma på middag. 

Ciao!

Tidigt...

Imorse blev det ingen sovmorgon, Danne började tidigt så redan innan kl.06:00 vaknade man till... Sen kl.09:30 hade jag tid på bilverkstaden för att kolla på bilen. Nu är jag på jobbet och fixar med lite smått & gott... Mailar, ringer mm.
 
Efter jobbet ska jag hämta upp Linn & Emelie för att sedan åka hem till mig för lite middag och trevligheter.


Solen stannar..

Idag känns det verkligen som man bor utomlands, helt sjukt varmt! Jag jobbar men passar på att sitta lite i solen när jag inte har några kunder. Igår blev det träning efter jobbet.. hann även träffa Linn en snabbis:).

Nu har vi bestämt oss för att åka ut i skärgården i helgen, underbart! Innan dess händer det en hel del annat på kvällarna.. middagar, grillning mm. (njuter av livet med andra ord) 

3 timmar kvar sen blir det gymmet!

Ciao!


Underbart!


 Vill så gärna bara vara ute i skärgården och njuta, kanske ska jag överraska Danne med något trevligt!:)
Den som väntar på något gott!


Ny vecka nya möjligheter..

Igår blev det en lugn dag, då söndagar är min enda lediga dag så passade jag på. På eftermiddagen åkte jag in till Odenplan för att ta en glass med Micke. Han introducerade mig till ett grymt glassställe!

Sen blev det en lättare middag hemma hos mamma för att sedan invänta älsklingen som kom hem, har saknat honom super duper mycket!

Nu är jag på jobbet igen, efter jobbet blir det att hälsa på Danne på gymmet och även träning för min del. Vad veckan bjuder på får vi vänta och se...

Ha en bra måndag!


Ballkongen, Obaren, Solidaritet

Gårdagen blev hur lyckad som helst med min underbara vän Senna. Kvällen började på min ballkong för att sedan fortsätta inne i stan, minst sagt lyckad! Nu ska jag bege mig ut i solen, ikväll kommer min älskling hem längtar så!

Sol, sol...

Underbart att det är så fint väder i vår huvudstad! Jag har jobbat sedan kl.10 och snart kl.14 slutar jag. Har hunnit med att sitta lite utanför och solat:). Efter jobbet blir det att bege sig in mot stan för att kolla lite på rean tänkte jag..

Ikväll blir det middag & trevligheter med Senna.

Ha en fantastisk lördag!


Fredagens nöjen..

Kanske inte så många nöjen precis men jag har varit på jobbet i vanlig ordning sen blev det att uträtta några ärenden på stan för att sedan bege mig hem för att laga middag. Nu har jag precis fixat iordning lite hemma, otroligt skönt. Imorgon blir det jobb 10-14 för att sedan möta upp Kakan på stan för liter eftermiddagsmys..
Lördagskvällen kommer att spenderas med Senna och det blir nog girls night out!
Ha det så bra, ciao!

Dagens planer.

Igår blev det en lugn kväll efter jobbet. Nu är jag på jobbet igen.. När jag slutar ikväll ska jag bege mig mot Söder och Karin. Ska bli så himla skoj!


GRATTIS GRATTIS!

Idag fyller Sandra 23 år, stort grattis till baben!



Solen är tillbaka..

Nu är man ju nästan bortskämd med att det är så bra väder vaje dag, men igår kändes det verkligen som en typisk sommardag i Sverige (mulet-sol-regn-mulet). Men idag är solen tillbaka! Dock jobbar jag ju idag men som tur så kan jag njuta av solen lite då jag inte har några kunder.

Idag åkte Danne till västkusten och jag kan ju lugnt påstå att man är lite avundsjuk..




God morgon, Monday!

Sådärja, så var man på jobbet. Nu börjar de 3 veckorna med jobb. Gårdagen var hur mysig som helst, det blev sol & bad med Danne, Sofia & hennes mamma. Sen på kvällen blev det picknick med familjen och lite annat folk.


Sambo!

Igår blev jag & Danne sambos vilket känns helt underbart, fantastiskt och ja det finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva känslan! :)





Lite smått & gott från Italien.











Tillbaka till verkligheten!

Nu är jag hemma i Stockholm igen efter en helt fantastisk semester i Italien. Mycket sol, bad, mat, dricka och grymt sällskap. Kom hem natten till igår men min väska kom inte med, så det känns ju sådär. Får ju hoppas att den hittar fram förr eller senare.

På måndag börjar jag jobba och då blir det 3 veckor med jobb, vilket känns bra!  


RSS 2.0