Produktiv dag!

Idag har jag fått gjort både det ena och det andra! Har mailat massa personer om bla. mina intervjuer men även lite jobb mail. Snart ska jag iväg och jobba, ska hålla två klasser. Sen ikväll blir det middag hos Karin, ska fira hennes födelsedag i förskott!:) Så kvällen spenderas på söder...
Hehe, jag i ett nötskal!:)

Upp med tuppen!

Imorse satte alarmet igång tidigt..! Mellan kl.8-9 skulle jag vara på Danderydssjukhus för att ta en spruta. Nu sitter jag i skolans bibliotek för att fixa det sista på mitt reviderade PM och även skriva om forskningsläget för min uppsats. Senna gör mig sällskap idag, dock är hon nere i gymmet nu en snabbis. Jag får ju inte träna när jag har tagit mina sprutor.. Så idag blir det en träningsfri dag.

Tisdags kvällen spenderar jag som vanligt i hallen med gymnasterna...


Tack & Hej!

Nej nu får det vara bra med pluggande för idag, har inte hunnit med exakt så mycket som jag hade velat men helt klart godkänt! Idag fick jag lite middagsgäster, mamma, Liv & mommo. Det bjöds på Tikka Masala, bröd, och en super god sås som jag gjorde för första gången:)

Nej nu förtjänar jag en skön dusch för att sedan krypa ner i sängen..
Sov gott!

Pluggvecka absolut!

Denna vecka har jag en hel del plugg som måste bli klart, så det är så det kommer att se ut. Har en del deadlines som jag har satt upp för mig själv. Om vad jag ska vara klar med osv... Så det tänkte jag klara av.
På lördag fyller min underbara vän Karin 23 år! Dock kommer jag att vara i Oslo över helgen men hoppas på att kunna fira henne innan istället:)
Nej nu blir det att sätta igång med allt... Ha en bra dag!

Livs inflyttningsfest & Berns


Saturday...!

Idag har det blivit lite shopping inne i stan och nu för en timme sedan hämtade vi Mommo som kom på tåget från Norge. Så himla roligt att hon fortfarande orkar och vill komma till oss och hälsa på. Mommo stannar i 1 vecka för att sedan nästa vecka åka med oss tillbaka till Oslo.

Ikväll blir det inflyttningsfest hemma hos syster yster vilket jag är övertygad om att det blir roligt:) Sen bär det av mot Berns...

Ha en fantastisk kväll mina vänner!

TGIF

Skönt med fredag, igår var det middag hemma hos Sandra.. Idag måste jag plugga en hel del sen blir det att jobba ikväll. Lördagen bjuder på väldigt många trevligheter:)

Bilmeck!

Igår var det dags för min lilla prövning! Efter att ha fått punktering på bilen var det upp till bevis, Ida klarade det och kan nu faktiskt påstå att hon är händig:)
BILDBEVIS:
Nu ska jag snart gå ut med Livs hundar för att sedan åka till Bilbäck i Solna för att köpa ett nytt däck. I eftermiddag ska jag jobba lite och sen blir det middag hos Sandra...

090923

Idag unnade jag mig en sovmorgon, då jag igår var tvungen att gå upp 05:45... Tycker verkligen att det är helt sjukt att man ska vara tvungen att gå upp så tidigt. Tur att det inte händer speciellt ofta. Idag har jag varit ute med systers hundar Mimmi & Morris vilket är skönt.. hund promenaderna får en verkligen att fundera på livets svårigheter och annat jobbigt.. men väldigt sköna också.
Nu ska jag fixa med ändringarna på mitt PM då jag ska ändra lite hur jag ska skriva uppsatsen. Sen i eftermiddag blir det lite jobb..
ciao!
Min hemliga puss-kompis, som alltid får mig på bra humör! Love you! (ska kämpa tillsammans för att göra sista halvåret fantastiskt, jag LOVAR)

Min söta Anna!

Läste precis min vän Annas blogg och fick syn på detta:

19. Dagens sötnos? Ida
Hehe, gårdagens galenskaper!:)

Girls night out!


Läsa, IKEA & lite jobb...

Så ser min dag ut idag, igår var Kraig på besök hemma hos mig vilket var super trevligt. Vi har varit grymt dåligt på att ses den senaste tiden, och jag har tyvärr bara mig själv att skylla det på. Men som sagt nu blir det ändring på de. I vanlig ordning blev det skitsnack och vin!:)
Idag blir det en del plugg för att sedan åka till IKEA med mamma för att inhandla lite smått & gott.. I eftermiddag blir det även lite jobb.
see ya!

Fantastiska vänner!

Idag har det varit en sådan där dag ni vet när man tänker på sina underbara vänner. Jag har verkligen helt fantastiska vänner och om jag fick bestämma så skulle vi alla bo tillsammans i ett stort hus!:) Sjukt kul det skulle ha varit..

Tidigt..ZZzzz

Imorse hade jag satt alarmet på 06:00 men trött som jag var så somnade jag om och vaknade i panik kl.07:00 och fick snabbt fixa mig iordning för att åka till skolan. Idag mellan 8-10 har vi resurstid för vårat PM, så jag tänkte att jag kanske kunde få lite feedback redan idag på mitt.. Sen blir det att plugga lite i skolan för att sedan i efermiddag jobba..

Ikväll får jag besök...

Ha en bra dag mina vänner, ciao!

Himla givande möte..

Imorse kl.10:30 hade jag ett möte inbokat på Gymnastikförbundet angående mitt examensarbete. De var väldigt positiva till mitt upplägg och tänk runt den, vilket absolut är väldigt kul. Jag känner nu att jag är taggad och på god väg..  Nu sitter jag i biblan och ska skriva det sista på mitt PM som ska lämnas in imorgon för att sedan kl.13 möte upp Anna & Elin på söder..

Ikväll blir det att träna juniorerna..

En bra bit påväg...

Har suttit hela eftermiddagen med ett PM som ska vara inne på onsdag.. men känner äntligen att jag kommit igång. Nu blir det en liten paus och 2 ½ män, himla roligt!
Imorgon ska jag på möte på Gymnastikförbundet..


Söndagsmiddag med Girlsen!

Himla trevlig söndagskväll med Senna, Karin, Anna & Emelie. Verkligen skönt att bara snacka skit med tjejer man trivs så bra med!

Söndag & höstkänsla..

Idag har det blivit mycket läsande av vetenskapliga artiklar till min c-uppsats, tänkte försöka läsa den sista innan min gäster kommer på söndagsmiddag. Kl.19 kommer Karin, Anna, Senna & Emelie över på middag. Kände imorse när jag vaknade att det behövdes göras något åt denna söndag så att den skulle bli så bra som möjligt.. Eftersom Senna är veggie så blir det en vegitarisk gryta.
Har även hälsat på mamma en snabbis idag för att uppdatera varandra om vad som händer..:) Man känner verkligen att sommaren är över, regn & rått... höstkänsla minst sagt! Dock har det sina fördelar också:)

Fredagsnöje, alltid lika trevligt med girlsen!


Biblan..

Kom för några minuter sedan till GIH & biblan.. skulle lämna tillbaka en bok! Idag blir det massa plugg, dock blir det lite roligare än vanligt då Karin ska komma till mig och göra mig sällskap. Det är nu upp till bevis och vi kan vara bra pluggkompisar:) Håll tummarna, man har ju ibland tendens att snacka bort en hel del tid. Men jag tro på oss, hehe!

Ikväll ska vi tränare ut och äta middag med våra JSM/SM tjejer eftersom dom har varit grymt duktiga under den brutala träningsperioden i drygt 3 veckor, BRA JOBBAT TJEJER! Vad kvällen sen har att bjuda på är fortfarande oklart, så det får vi se!

Ha en bra dag!

sjukdom..

Igår efter jobbet kunde jag nästan inte stå upp, så dåligt mådde jag!:( Förstår inte vad som är fel på mig och min kropp.. får se hur länge det här pågår för annars får jag väl åka till någon läkare. Vilket som så måste jag ju plugga så det har blivit en del forskningsmetodik på morgonen och snart ska jag börja med mitt PM.. I eftermiddag blir det lite jobb... dock bara 1 timme!
see you later!

Fullt upp!

Idag vaknade jag med världens huvudvärk och ont i halsen, himla jobbigt kan man ju lugnt påstå! Nu när det är så pass mycket i skolan så har jag inte direkt tid att bli sjuk igen. Vilket som så har jag nu knaprat lite alvedon och gått med systers hundar. Nu ska jag plugga lite för att sedan i eftermiddag jobba lite...
ciao!

Nu räcker det!

Nu räcker det med pluggade/läsande för idag.. Känner mig relativt nöjd men insattsen idag! Nu blir det snart sängen för min del för imorgon är det en ny dag med ännu fler antagande..
Sleep tight!

Måndag v. 37

Ännu en ny vecka, himla snabbt dagarna/veckorna går nu. Jag har fullt upp i skolan med tankar och förberedelser inför mitt examensarbete..
Idag har jag haft en föreläsning på fm. och nu är jag hemma och svara på lite mail och pluggar för fullt, eller iallfall snart:)

Bilder från i fredags (Grönalund & Håkan Hellström)


Jag & Karin igår på Scandic.


Sunday, i sin bästa form!

Igår blev det några glas med Senna på Scandic vilket var hur trevligt som helst. Efter några timmar där kom Karin & Elinor och gjorde oss sällskap. När kl. sen var ca. 01:30 kände jag och Senna att det räckte för oss så vi begav oss hem medan ungdomarna Karin & Elinor fortsatte:)
Imorse unnade jag mig en rejäl sovmorgon vilket verkligen behövdes. Dagen hittills har spenderats hemma kollandes på en film ( Den vita masajen) verkligen en lärorik film. Sen har jag också pluggat lite och det kommer jag att fortsätta med nu i några timmar.
Ciao ciao!

Ändrade planer..

Idag har jag och familjen varit och kollat på ett sommarställe i Björkvik, helt fantastiskt! Så vi får se hur det blir med det, men jag kan se mig liggande där nästa sommar och bara koppla av med mina nära & kära.
Kvällen såg till en början ut på ett sätt men nu blir det partaj med Senna vilket kommer bli super det också!
Ha en fantastisk kväll, det kommer iallafall jag att ha!:)

Håkan!

Sådärja så var det fredagen den 4 september, ikväll blir det Håkan Hellström för hela slanten på Grönalund.
Jag ska möta upp girlsen innan för att ladda inför kvällen. Men nu blir det lite plugg i några timmar innan jag ska börja bege mig. Kvällen kommer bli fantastisk känner jag på mig!:)

090903

Idag har det blivit lite av varje, började morgonen med lite läsande för att sedan vid lunch gå ut med Mimmi & Morris.. Sen efter att jag lämnat dem hos syster blev det lite lunch.. Var och storhandlade på Willys igår så nu har jag massa gott hemma:). Efter lunch nu har det blivit ännu mer läsande vilket känns skönt, så man ligger i fas.
Snart ska jag iväg och hålla pass i barngymnastik och ikväll blir det mys hemma!
Ciao!

Läsande & resefeber!

Imorse vaknade jag relativt utvilad och det blev en inte alls för exotisk frukost innan jag började läsa forskningsmetodik boken. Nu har jag tagit en lite pause och ska snart fortsätta läsa lite till innan jag ska gå ut med systers hundar, Mimmi & Morris!

Efter det blir det fika med Karin & Anna. Kvällen kommer som vanlig ordning spenderas i hallen med juniorerna.

CIao, ha en bra dag!

Blev också himla sugen på att boka en resa då min kära vän Anna skrev det på sin blogg, Barcelona skulle ju inte vara helt fel:) annasgodbitar.blogg.se kolla in hennes blogg!



RSS 2.0