Äntligen!

Sådär ja, så var biomeck tentan skriven. Kan nästan inte med ord beskriva hur skönt det är, nu är det bara en psykologi uppgift som ska disskuteras på fredag. Sen är det sommar:). Efter tentan skulle jag på möte på gymnastikförbundet för att disskutera hur hösten ska se ut vad jag kan göra osv. Efter mötet begav jag mig ned på stan för att köpa examenspresent till syster Liv, vilket inte alls gick smidigt utan tog ett bra tag innan jag hittade något bra. Hann även köpa tre skor vilkter känns mycket roligt! Senare ikväll blir det att åka till Magnus för att pyssla om honom:).

Trevlig afton.

Kom precis hem har ätit middag med mamma, janne och hans son och dotter och tillhörande pojkvän:). Middagen var hur trevlig som helst, Äntligen har mammsen hittat en karl som har något att komma med. (bortsätt från pappa). Jannes barn var också hur trevliga som helst. Somsagt super lyckat! Nu blir det att repetera lite biomeck innan Magnus kommer. See ya!

Snart sommar.

De senaste dagarna har varit fullspäckade med saker att göra. Imorgon är det biomecktenta vilket känns sådär har verkligen pluggat men tyvärr behöver det inte betyda något, så ni får hålla tummarna:). Förutom att jag har haft fullt upp med pluggandet så gick min dator sönder i förrgår, himla roligt! Fick ringa till min handyman Richard som kan allt om datorer och liknande. Han plockade isär min dator för att kunna spara det som fanns på min hårddisk. Så nu har inget gått förlorat på datorn men den fick lämnas i på lagning. Idag blir det att plugga hela dagen för att sedan äta middag med mamma, Janne och två av hans barn, mycket intressant! Snart bär det av mot Malmö vilket känns väldigt skönt och avkopplande:) ta hand om er! Pusspuss

Gott & blandat

Dagen har varit helt fullspäckad. Mina yngsta gymnaster skulle tävla för första gången på Lindingö (vikinga cupen). Dom var jätte duktiga och gjorde precis de dom skulle, nu är det bara att träna på så att de kan få en bra placering nästa gång. Sen blev det att åka hem och plugga. Har nu pluggat i ett antal timmar och har fått väldigt mycket gjort vilket känns skönt. Sen har jag kollat på Eurovision vilket verkligen var en flopp! Herregud, fanns det en enda bra låt eller? Men ändå sitter man framför tv varje år när det är dags. Nej nu blir det sängen...


Nedräkning

Nu är det inte långt kvar till "sommarlovet" så himla skönt. Idag har jag varit duktig och pluggat en hel del och fått hjälp av min Magnus vill inte veta hur det hade varit om jag inte hade honom. Hade iallafall inte kunnat lika mycket biomeck utan honom. Dagens tack går därför till Magnus :D. Sen åkte jag till täby för att träna mina gymnaster som ska tävla sin första tävling imorgon på Lidingö. Ska bli spännande och se om de har några nerver. Kvällen har jag tillbringat med min käre vän Tomas. Lite middag på en uteservering och sedan deg hemma hos mig. Nu blir det att hoppa i säng!  

Fullt upp

Dagen började med en tripp till frissan där jag skulle färga håret och klippa mig lite, det blev jätte bra! Skönt med lite förändring ibland. Sen hade jag ingen tid att förlora och skyndade mig hem för att börja plugga. (PLUGGHÄST). Nu är jag nästan klar för dagen och ska packa ihop lite saker för att åka hem till Magnus. Min älskling är helt fantastisk han hjälper mig med massa saker och sen så är han ju en riktig heting. See you!image5


Studera studera.

Sitter nu i biblioteket med Sandra, vi laddar inför att plugga en antal timmar biomeck. Nu är det exakt 1 vecka kvar och nu är det fokus som gäller. Sen blir det att åka hem och kolla på massa lägenheter så jag kan gå på några visningar i helgen. Så nu är det bara och kämpa på så är det sommarlov snart! Första veckan på lovet kommer jag att tillbringa i malmö då min kära syster tar sin examen. Då blir det verkligen partaj!


Ledig dag.

Morgonen började jätte bra vaknade efter att ha sovit väldigt bra och åt lite frukost med Magnus. Sen bar det av till SATS huvudkontor där jag skulle på intervju. Intervjun gick jätte bra så nu har man jobb i höst, vilket känns skönt! När jag kom hem hade jag fått en cd-skiva på posten som jag egentligen inte har en aning om när jag har beställt, men jag ska skicka tillbaka den i eftermiddag. Sen ska jag åka och träna mina söta gymnaster i Täby.

image3

Sådärja..

Föreläsningen idag var inte speciellt givande så jag och Sandra bestämde oss för att gå lite på stan. Jag bokade tid hos frissan och Sandra köpte ett par skor. När jag kom hem vid fyra började jag skriva på mitt case till imorgon. Nu klar med det vilket känns väldigt skönt. Snart ska jag åka och kolla på lägenheten och sedan åka hem till min älskling för att äta lite god mat och mysa.
image1

v.21

Nu är det bara två veckor kvar till "sommarlovet". Det är tyvärr bara 9 dagar kvar till biomeck tentan vilket inte känns så himla kul. Snart ska jag åka till skolan för att ha en föreläsning i idrottspsykologi, efter skolan blir det att kolla på en lägenhet på Svedbergsplan. Hoppas verkligen att den är perfekt så att jag kan flytta snart.

PREMIÄR!

Nu har det blivit dags för mig att börja blogga. Skulle nog faktiskt påstå att det är min kära vän Sandra som har påverkat mig så pass mycket att jag nu ska pröva på detta.

Så önska mig lycka till nu, så får vi se hur kul och spännade det blir.


RSS 2.0