Halloween lördag..

Igår blev det lugnt och ett mysigt besök på Ciao Ciao. Idag har jag hittills städat lite hemma och varit och handlat med mamma & A. Har inhandlat ett par supper snygga boots!:) Nu ska jag fixa iordning mig lite för att sedan gå över till mamma och för att ikväll äta en mumsig middag.
Kl.19 kommer några i klassen på besök så vad kvällen blir sen är upp till bevis:)

Produktiva Ida!

Imorse blev de ingen sovmorgon, utan träning vid 8 och sen till frissan 10:30.. Nu har nu precis kommit hem från polisen där jag fixat nytt pass, sen att man ser helt galen ut på bilden är ju en annan femma:) Aja, den får man väl bjuda på! Nu blir det lite lunch för att sedan bege mig in mot stan för att träffa Senna.

Tack för idag, slut för idag...

Nu har jag transkriberat klart min andra intervju så nu kallar min säng:) Imorgon blir det ingen sovmorgon då jag ska klippa mig på förmiddagen. Skoj skoj!:)
Sen ska jag till polisen och fixa med nytt pass, måste ju ta tag i det innan det bara blir jobbigt.. sen ska jag försöka träffa Senna en snabbis..
Kvällen imorgon bjuder på trevligheter....

Piff&Puff = Mimmi & Morris!

Saknar galningarna lite, men dom är på semester i Malmö..

Så dåligt, så dåligt...

Intervjun igår kväll gick som planerat så det kändes bra. Nu är det endast en kvar nästa vecka. Så nu är planen att transkribera två intervjuer klart tills på söndag.
Som vanligt hade jag grymt svårt att kliva upp ur sängen imorse, så det blev sovmorgon till 10:30.. måste verkligen bryta detta mönster:)
Nu ska jag iallafall sätta igång med transkriberingen för att sedan träna i eftermiddag..
Ciao!

Dagen idag...

Dagen idag har varit helt otroligt skön, sov ut imorse åt god frukost och tog en långpromenad.. Vid 19 tiden satte jag mig i bilen och begav mig mot Lidingö för att göra min tredje intervju.
Imorgon blir det fullt fokus på att transkribera intervjuerna!

Livet...

Hela livet är en utmaning
försök att bara vara dig själv
gör vad du alltid drömt om
arbeta, studera eller res
lLev livet medan livet är vid liv!

Det finns vissa stunder
när du väntar på ett under
men livet går upp och ner
du undrar om inte livet ger dig mer…

Ingen kan äga dig, bara du själv
så varför måste det hända något
innan du inser att livet
är det dyrbaraste du äger.

Ta livet som en utmaning
vad som än sker i ditt liv
Du ansvarar själv över det
så utnyttja det helt och fullt
njut och lär dig uppskatta
livet och dess värde.

Livet är alltför kort
för att slösas bort
Meningen med livet
-att livet har en mening!


Nu bär det av...

Nu ska jag snart börja bege mig till hallen där jag ska intervjua min andra elitledare inom truppgymnastik.. Grymt kul att intervjua och träffa så duktiga ledare. Sen efter intervjun blir det en middag med Viktor då det var evigheter sedan vi sågs sist.
Nu är jag även ny färgad på huvudet!

Dålig karaktär el?

Hade satt alarmet på kl.08:00 imorse men det gick väl sådär...Klev upp ur sängen vid 10 och sitter nu i soffan med morgonrocken på och svarar på mail. Ska i eftermiddag göra en intervju till vilket känns bra! Nu ska jag plugga lite för att sedan ta en löprunda och sen hinna färga håret:)
Ha en bra dag!

Bilder från FN-festen i lördags...


Puhh, klar med första transkriberingen!

Har nu suttit i ett antal timmar och transkriberat.. det tar verkligen ett bra tag att göra men nu är jag klar med första. Men nu ska jag fixa i ordning mig för att börja åka till Sandra snart. Ikväll blir det ju FN-partaj!

Friday..

Igår blev det middag hos syster yster vilket var trevligt.. Nu ska jag snart åka in till stan för att inhandla lite saker till lördagens festligheter:) Ska bla. gå in på Buttericks & Bolaget... Sen blir det att gå med hundarna för att vid 13:15 börja bege mig till Sandra, där det ska planeras!
Kvällen spenderas i hallen!
Have a nice friday!

Transkribering

Hund promenaden var som vanligt mycket skön, Mimmi & Morris är verkligen så himla söta och väluppfostrade. Har en syster som är så himla duktig med hundar. Nu har jag även börjat med att transkribera min första djupintervju, går mycket bättre än vad jag hade föreställt mig. Absolut skönt!  Nu ska jag plugga lite till...

Tankarna spökar i huvudet..

Igår fixade jag en hel del på morgonen för att sedan träffa Sandra vid kl.12 för att planera inför lördagens trevligheter. Sen på eftermiddagen var det lite jobb som väntade. Nu på morgonen har jag inte direkt varit speciellt produktiv utan ska snart gå ut med hundarna Mimmi & Morris. Sen måste jag sätta igång och transkribera min intervju så att jag får det överstökat. Så det är väl mitt mål på pluggfronten idag. I eftermiddag kl.17 blir det lite jobb..
Nu har också huvudet börjat spöka igen, suck! Får väl kanske räkna med det nu i höst...
kram kram

Tillbaka i Sthlm..

Nu är man hemma igen och det känns helt ok faktiskt. Idag har jag gjort min första djupintervju för examensarbetet och det gick väldigt bra tycker jag, så nu är det 3 st kvar.
Efter intervjun mötte jag upp Karin & Anna för lite shopping & fika. Som vanligt så får dessa två underbara tjejer mig att må prima, man tänker helt enkelt inte på något annat när man är med dom. Underbara minst sagt!

Bilder från Götet..


On the train..

Sådär, nu sitter jag på tåget på väg mot Stockholm.. anländer vid 19 tiden. Även fast det är skönt att åka bort så är det alltid skönt att komma hem till sitt!
Nu tänkte jag få lite plugg gjort, ciao!

16:12 tillbaka till verkligheten..

I eftermiddag går mitt tåg hem till Sthlm igen... och verkligheten! Mina dagar här i Götet har varit helt otroliga, har verkligen hunnit med att koppla av och bara vara med min vän. Sofia är en vän som alltid får en att må så bra!
Dock är det dags att ta tag i mitt liv hemma och fixa en hel del, lägger upp lite bilder ikväll när jag kommer hem!
Kramar!

Vin, girls, brownie & Ritz..

Igår var det lite förfest hemma hos Sofia vilket som väntat var hur trevligt som helst. Vi snackade skit, åt & drack gott! Sen efter midnatt begav vi oss till Ritz där en trevlig kväll avslutades. När vi sedan på småtimmarna kom hem till Sofia så blev det lite nattamat:)
Förmiddagen/dagen idag har bjudit på pannkakor & annat smått & gott. Vi har nu precis kommit in från en promenad i höstsolen, söndagsmys i högsta hugg. Kl.19:30 har vi bokat bord på ett ställe där jag, Sofia & Malin ska spendera kvällen.
Hoppas helgen varit bra för er också, imorgon eftermiddag blir det att åka hem till Stockholm.
Ciao!

Sol över Göteborg..

Gårdagens mys kväll med min andra halva var super mysig. Idag unnade vi oss en rejäl sovmorgon och åt lite god frukost framför tv. Sen blev det en liten promenad i solen. Gick även förbi och hälsade på Malin, då hon igår inte kunde komma på middag.
Nu ska vi fixa oss lite och "kasta ihop" en lunch för att sedan bege oss ner på stan..
Have a fantastic day!

"Tapas", vin, brownie & Idol..

Dagen idag har spenderats med Christine på stan, det blev en lunch och lite shopping. Sen har jag & Sofia nu haft en väldigt mysig kväll hemma hos henne. Det har bla. blivit lite idol-tittande. Imorgon blir det en liten tripp ner på stan skulle jag tro och på kvällen kommer några vänner till Sofia hem till henne vilket är skoj..
Fortfarande otroligt skönt & trevligt i Götet!

På minisemester..

Andra dagen i Göteborg och det känns underbart. Igår blev det lite plugg på förmiddagen/dagen och sen mötte jag upp Sofia efter hennes föreläsning. Vi tog en fika på stan vilket var mysigt. Sen blev det en liten tripp till systemet och mataffären. Kl.19 var jag bjuden på middag hem till Christine & Patrik där det bjöds på god mat & gott vin. C & P är så himla trevliga och deras lägenhet var helt otroligt fin. Så det blev en lyckad kväll minst sagt. Nu sitter jag och ska få lite plugg gjort för att sen möta upp Christine på stan för lite lunch och shopping:)
Ikväll blir det middag med Sofia & Malin..

Snart så..

Snart är jag framme, 45 minuter försenat är mitt tåg till Gbg... Har ju en fantastisk vän som möter mig vi tåget. Hon är bäst!

Jadu...

Tänk att det alltid ska vara något när man åker med SJ, för ett tag sen så var det ett tåg som hade gått sönder framför oss så de tågets passagerare fick kliva på vårat tåg. Så nu är det super fullt, sen om det inte skulle vara nog med det så är det en man som är allmänt konstig som går fram och tillbaka i vagnen jag sitter i, man undrar ju vad han har tagit. Sen har han frågat alla i vagnen om någon har en cigg. Herregud, ska man behöva stå ut med det! Tydligen...
Sen så är vi 30 min försenade till Gbg.. man kanske ska vara glad om man kommer fram, haha! Bitter jag låter:)

Nästa Göteborg...

Nu sitter jag på tåget mot Göteborg & Sofia. Dagen idag har spenderats lite i skolan sen blev det lunch med syster och Karin. Har också jobbat lite..
Även fast jag måste plugga en hel del i Gbg så känns det så himla skönt att byta lite miljö. Är exakt vad jag behöver nu måste jag erkänna, som tidigare nämnt livet har sina olika perioder!
Saknar Sofia så himla mycket så det ska bli så skoj..:)

Götet!

Imorgon kväll bär det av mot Göteborg & Sofia.. Blir en lite längre vistelse denna gång vilket känns hur bra som helst.

...

Tro på att drömmar går i uppfyllelse varje dag!
-för det gör dom....

Linn!

Jag har världens bästa vän och hon heter Linn, hon är otrolig! Man kan inte förstå det utan att träffa henne..

Skönt med fredag & helg..

Imorse kl.9:30 hade jag möte med min fackhandledare angående bla. min intervjuguide.. han var positiv till den så det känns ju himla skönt! På måndag ska jag ju köra min pilotintervju. Nu har jag suttit på LTIV ett tag och ska nu börja bege mig ner på stan för att luncha med mamma. Efter det blir det en fika med Karin..

Kvällen spenderas i hallen..

Ciao ciao!

Duktiga jag!

Nu har jag suttit i biblan och gjort lite ändringar i min uppsats, himla skönt att få saker gjort! Snart ska jag och Senna äta lite lunch. Idag har jag tagit med mig matlåda, ekonomiskt!

Funderar på hur mycket jag ska plugga i eftermiddag... skulle behöva hitta några vetenskapliga artiklar till, får se vad jag orkar med!

I eftermiddag kl.17 blir det att jobba lite...

Snart kommer Linnsan hem till Sthlm, yippe!

Back to GIH!

Igår hade jag en pluggfri dag, kände att jag kunde unna mig det! Igår rensade jag ur min garderob, en otrolig känsla:) Slängde 7 par skor, en kasse med kläder och sen har jag sparat en IKEA kasse som mina vänner får kolla i! Lite julafton för dom..

Nu sitter jag i skolan igen med min braiga pluggkamrat Senna.. !:)

Bilder från Norway..

Att vara med dessa människor är helt fantastiskt, man måste uppleva det själv för att förstå vad jag menar!

Rullar på..

Idag känns det som en bra dag.. Igår var jag på spelning på Mosebacke med Ellen och hennes barndoms vänner vilket var himla trevligt. Ellen är en super go tjej!:) Imorse var det upp med tuppen då jag hade lektion mellan 8-11:30 angående min och klassens metoder. Fick lite bra feedback som jag nu under dagen fixat lite med. Jag kom precis från ett möte på gymnastikförbundet vilket också var super bra. Verkligen kul att de tycker att de jag gör är bra och spännande.. Absolut drivande!

Nu ska jag sitta i LTIV ett tag för att sedan vid 17 börja bege mig till Täby och hallen.. som vanlig ordning så spenderas kvällen där.

Ha de gött!

Skillnden mellan män & kvinnor.

Dagens sanning: Är att kvinnor väljer när dom vill ligga och män får nöja sig med det dom får.

Känner mig nöjd..

Nu ska jag snart börja bege mig mot söder & Karin. Idag har jag bokat in en intervju med en super duktig elittränare och hunnit bli klar med metoddelen. Nu ska jag åka hem till Karin och bara snacka massa skit, underbart!:) Senare ikväll ska jag på spelning på mosebacka med Ellen..

Ciao!

Måndag v. 41

Helgen var som sagt helt grym.. När jag kom hem fixade jag lite med bla lite tvätten och annat smått & gott! Nu sitter jag i LTIV med Senna bredvid mig. Idag ska jag sattsa på att bli klar med metoddelen för att imorgon under handledningen gå igenom den med läraren. I eftermiddag ska jag träffa Karin över en fika, sen hörde Ellen av sig angående en spelning på Mosebacke, det kanske skulle kunna vara något.

Vi får se hur dagen/kvällen blir..

kramar!

I bilen...

Efter en helt grym helg sitter vi nå i bilen på väg hjem fra Norge och Oslo.. I fredags eftermiddag satte vi oss i bilen och vid 22 tiden landade vi hjemme hos tante Elin. Men det blev icke så sent där utan vi begav oss till hotellet vid ca 00:30. Och igår var det den stora dagen, Kusine träff och andra trevliga släktingar och icke släktingar. På menyn stod det Krabbe, så himla gott! Sen var det i vanlig ordning dans i källaren med gamla godingar, alla var verkligen glada och pigga:)
Nu sitter som sagt jag, mamma & Liv i bilen på väg hjem kommer nog landa i Stockholm vid 18 tiden ikväll...kvällen kommer sen spenderas hjemme med att fixa lite saker som behövs göras innan en ny vecka kan börja.
Om ca 1 år kan det vara så att mitt liv har fått en helt ny vändning, denna vecka ska jag undersöka möjligheterna till detta..
Ha en fantastisk söndag, Kramar!

Norway här kommer jag...

Jag känner mig så himla glad och lycklig idag.. första gången på länge jag känner såhär. Och det är för att jag åker till Oslo över helgen. Börjar fundera mer och mer på att att kanske flytta dit när jag är klar med mina studier..
Nu ska jag snart gå med hundarna Mimmi & Morris och sen vid 14 kommer Sandra över på lunch, vi ska planera lite inför FN-festen.
Ciao så länge..
Den här bilden får mig att känna inre harmoni...

En ()

ENSAM ÄR STARK..


Fullaste allvar!

Dagen konstaterande av Senna: Vi människor är ju en djurart. Tänk om utomjordingar skulle forska på oss va äckligt det skulle vara. HAHA, Senna i ett nördskal!:D

Nu sitter vi i LTIV och jobbar på våra c-uppsatser, på lunchen kom vi fram till attt Frej är nu kanske redo för att producera barn, eller?  Då tyckte Senna att han inte kunde ta första bästa... HERREGUD! sa Frej..

Summan av kardemumman vi sköter våra egna saker vare sig det är barn eller människoarten!

Nej back to school!


RSS 2.0