En fantastisk måndagmorgon.

Imorse vaknade jag upp helt utvilad med Magnus vid min sida. Fixade lite frukost på sängen åt honom och mig, mysigt värre. Snart ska vi bege oss ned på stan för att fixa lite saker. Har längtat så efter att få ha en heldag med min älskling. Ikväll är vi bjudna hem på middag hos Linn i Österskär. Nu ska vi äntligen få träffa hennes pojkvän. Vilket på alla sätt och vis ska bli roligt.

Midsommar

I fredags firade vi som vanligt midsommar i svinningen, nates. Vi anlände vid kl.13:30 och började festa redan då. Dagen, kvällen och natten var hur rolig som helst. Skulle nog kunna påstå att detta var den bästa midsommar hittills. Blir ju alltid roligt när man är med sina nära och kära. Det blir även mer själklart för varje dag som går att Magnus är min själsfrände.  

Slut på semester för denna gång..

Idag har jag haft min första arbetsdag på Barnriket, jag jobbade dock där förra sommaren. Så dagen har mest gått ut på lite repetion. Började 10 och slutade 18, känner mig helt slut nu och har haft en myskväll med min Magnus. Min kära vän Sofia har även kommit hem idag vilket är hur kul som helst:). Snart är det också midsommar och då ska det bli party för hela slanten ute i Nantes. Tills dess är det fullt upp med jobb och andra trevligheter på kvällarna.   

Lördag

Gårdagen var verkligen en hitt. Började kvällen men att äta middag med mammsen och kolla på fotbollen, trist med förlust dock! Sen bar det av mot Tessan för att gratta henne och parta lite. Efter några glas blev det singstar. roligt:). Efter ännu mer vin åkte vi till Nox, vilket var ett super trevligt och bra ställe. Där blev det bubbel och annat smått och gott. Sen gick vi till Ambasadeur, vilket var även det en hitt. Peter kom även förbi och festade med oss. Trevligt trevligt! När klockan sedan blev 03:00 började jag bege mig hem. Duktig som man är så hade jag andra skor med mig i väskan och bytte till dem för att börja gå hem. 30 minuter senare var jag hemma på sanktgöransgatan. Då var det bara att hoppa i säng. Kvällen var somsagt hel lyckad!

Funderar mycket..

Nu har jag snart haft två veckors semester och ska börja jobba på måndag. Sen blir det lite semester om en månad så jag mår väldigt bra. Tycker i vilket fall att det ska bli skönt att jobba lite så att jag kan fylla på kontot lite. Denna vecka har jag degat en hel del men även hunnit med att träffa en massa kompisar. Min underbara vän Malin har även kommit hem till Sthlm vilket känns fantastiskt roligt:). Sen kommer min Sofia hem på måndag, vi är nästan samlade alla igen. Vilket kommer kännas skönt på midsommar då vi som vanligt firar hemma hon Emelie. Längtar otroligt mycket till dess! Igår var jag och Magnus på Dolly Parton, GRYMT BRA, minst sagt! Hon lyckades få en att rysa några gånger. Ikväll blir det till att för kolla på Sverige-Spanien. Sen får vi se vad det blir efter. Antingen blir det att kolla hos älsklingen eller hos Tessan. Har även hunnit med att tänka en hel del på en vän som jag tyvärr inte har träffat på ett tag nu. Frågan jag har ställt mig är: Är det värt det? See ya, puss!  

Fantastisk dag!

Dagen började inte så himla bra utan jag mådde skit dåligt och var hur allergisk som helst. Jag och Magnus som nu har lite semester i Malmö gick ned till stranden för att sola lite, mysigt värre om det inte hade blåst så mycket. Sen när vi kom hem så fick jag reda på att jag hade klarat min biomeck tenta, SKÖNT! Nu är min sommar gjord:). Så kvällen har varit hur bra som helst, tog en fika på stan med Liv och Magnus och häsade sen på en hundvalp.  Imorgon åker momo hem till Norge, har varit jätte kul att hon har varit här. see you! 

RSS 2.0