Äntligen!

Den dag jag har längtat efter så länge nu är här, idag fick jag mina nycklar till min lägenhet i frösunda. Har hunnit med att fixa en hel del idag med CG, fantastiskt!


29/10

2 dagar kvar till inflyttning! På fredag morgon ska jag träffa mäklaren och säljarna för att fixa med det sista, sen är lägnheten min. Helt fantastiskt! Jag har även fått bekräftat att min soffa och bordet och stolarna kommer på fredag mellan 10-14, det kommer bli så himla fint. Mamma och Liv kommer även upp från Malmö på fredag för att hjälpa mig flytta. Vad skulle man göra utan sin familj, min är bäst! Så på lördag morgon drar allt igång!

Psykolog-dag!

Idag har det varit en extrem tänkar dag. Med det menar jag att jag och mina klasskompisar har haft några väldigt djupa samtal idag under lunchen. Alla har verkligen svar på tal i klassen, man kan inte sluta facineras av dem. Iallafall vissa!
Kl. 14:30 var det dags för andra testet av hamstrings. Jag har varit med i en testgrupp där höger bens mjukhet har testats. Väldigt roligt att vara med på sådana tester. På torsdag är det tenta igen, på träningslära 2. Imorgon blir det middag på Cirkus och sedan konsert med Håkan Hellström. Det är jag och Magnus som har fått biljetterna av CG.

Lördag

Idag har jag hittills hunnit med att plugga en del på löpteknik som jag bland annat har tenta på den 30/10. Fick även reda på att jag klarat min tenta i träningslära 1, känns skönt då har man det bakom sig. Magnus åkte tidigt imorse för att göra höskoleprovet i Jakobsberg. Förstår fortfarande inte hur ett högskoleprov ska kunna mäta sig med gymnasiebetygen, väldigt konstigt, Ikväll blir det en lugn kväll men Magnus, för att sedan plugga imorgon också och sen åka och hälsa på Linn på Lilla essingen. Linn har fått tag i en lägenhet, är otroligt glad för hennes skull. Nu slipper hon pendla 1,5 timme till jobbet varje dag.

Fredag v.43

Så var det fredag igen, känns som att veckorna bara flyger förbi och jag har otroligt mycket att göra i skolan. Nu är det exakt en vecka tills jag får flytta in i min nya lägenhet:). Kan inte beskriva med ord hur roligt det ska bli att få sitt eget tillslut. Det ska dock bli lite tråkigt att flytta ifrån Magnus som har varit helt underbar och låtit mig bo hos honom i en månad. Han är bäst! Nu har det även inhandlats en soffa och ett bord på ILVA. Helgen blir lugn då jag måste plugga hela tiden.

I Malmö

Ihelgen är jag och Magnus i Malmö för att hälsa på min  familj. Mormor har även kommit på besök från Ålesund för att fira min mamma som fyllde 55 år igår. Igår var det fest hemma hos mamma med massa trevliga gäster och god mat och dricka. Dagen idag började med en god frukost på hotellet för att sedan åka till ILVA (www.ilva.se) för att kolla på möbler till min nya lägenhet. Längtar så himla mycket tills jag flyttar in. Nu är det bara tre veckor kvar! Ikväll blir det middag hemma hos mamma för att sedan kanske gå ut och dricka några drinkar här i Malmö. Take care! 

Fredag, Karin 22år!

Idag är det fredag och det känns helt fantastiskt. Idag fyller även min kära vän Karin år, GRATTIS GRATTIS! Jag har precis haft föreläsning nu på morgonen och nu sitter jag i biblioteket för att skriva ut biljetterna till både Malmö och Ålesund. Sen ska jag åka till fridhemsplan för att inhandla lite saker. ska göra pannkakor till min och Magnus, mums! Ikväll kommer Tomas till oss i Sumpan för att förfesta lite innan vi ska möta upp Karin för att fira henne. Så det blir fullt ös ikväll, skoj skoj!:). Ta hand om er!

Äntligen!

Sådärja, nu har jag köpt/fått en lägenhet i Frösundavik:)! Blev en 2:a på 66kvm. Känns helt fantastiskt och flyttar in den 1:a november. Längtar så himla mycket men jag tycker det är jätte mysigt hos Magnus, så de hade jag verkligen inte velat byta bort. Nu ska jag hjälpa Magnus med middagen. See ya!

RSS 2.0