På besök.

Idag blev det frukost på sängen med min älskling. Sen begav jag mig till danderyd och TLG för att hälsa på lite folk. Det var hur trevligt som helst. Det var extra roligt att träffa Carolina som har fått en son för ca. 1år sedan som jag inte haft tillfälle att träffa än, Men efter besöket åkte jag och Carolina hem till henne och hälsade på hennes son, otroligt söt! Känner mig väldigt glad över att jag känner en person som Carolina. Nu håller jag på och förbereder till morgondagens redovisning och opponering.

Skönt med helg!

Sådärja, då har jag skrivit klart min teknikanalys. Igår var det party hemma hos mig med klassen, det var hur trevligt som helst. Slutade med en något spännande lek som Jesper hittade på. Alla var glad och fulla, som det ska vara! Ikväll blir det middag hemma hos Malin i täby då hon ska åka till Norge och Trysil och jobba några månader.

Vilken dag!

Nu har jag suttit i 7 timmar i skolan och skrivit på min teknikanalys som ska vara klart på måndag. Hade tänkt att nästan bli klar på torsdag för att få en ganska skön helg. Ikväll blir det öl på Treat på roslagsgatan för att säga hejdå till Tomas som åker till Västindien i 6 månader. see ya!

Andra dagen i rad!

Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt. Först var jag, emelie, annie, oscar och chrilla hemma hos mig och hade trevligt. Sen blev det en oväntad utgång med Linn. Först var det Fridays sen hells kitchen och sedan patricia. En sjukt roligt kväll minst sagt. Jag och Linn kom inte i säng förrän kl.07;00 imorse. Nu är det även dags att ladda om hemma hos Helene i Täby för att sedan åka och fira Emma i Åkersberga.

Äntligen helg!

Denna helg är det första på länge som jag bara kan koppla av och göra annat än att plugga. Ikväll kommer lite kompisar hem till mig och umgås och dricker lite gått. Imorgon blir det en lång sovmorgon för att sedan åka på trevligheter på kvällen. Sen på söndag ska jag och Magnus på Tracy Chapman, på cirkus! Ska blir super trevligt, trevlig helg på er alla.

Ett & två kämpa på!

Nu är det sluttampen med min kapacitets-& kravanalys. Imorgon är det opponering och redovisning från kl: 9-15. Sen är det helg, vilket känns fantastiskt! Imorgon blir det att mysa framför Lost säsong 2, skoj! På lördag är jag bjuden på middag hemma hos Hellen för att sedan åka till Emma i Åkersberg som fyller 23! Like old times! Förra helgen var även jätte trevlig med inflyttningsmingel både fredag och lördag. Sofia var ju även hemma från Gbg.

Drinkar och fint sällskap!

Nu börjar vi undra om våra vänner börjar bli gamla?, nu sitter jag och Emelie och Anna och snackar skit och dricker drinkar. Resten av vännerna har gått hem för att sova. Men folk börjar somsagt bli lite sega eller?.
Jag har iallafall haft en otroligt trevlig kväll tillsammans med mina vänner. Bilder kommer snart!


Girls night!

Andra dagen i rad blir det vin, tilltugg och trevligt sällskap hos mig i Frösunda.

Helt otroligt!

Hela helgen har gått i ett, det har varit fullt ös med uppackning av mina saker. Mamma och Liv har somsagt varit på besök och hjälp mig att fixa. Vi har även hunnit med bla. IKEA och Mio. Blev en blandad kompott. Känns fortfarande helt overkligt att jag har min egna lägenhet. Och det har blivit jätte fint! Ikväll har jag även fixat mitt mobila internet, men jag har som vanligt otur med saker som ska installeras så min älskling Magnus fixade självklart detta. Han är bra på både det ena och det andra. Det är även fantastiskt mycket i skolan då ett stor uppgift ska vara inlämnad om en vecka. Men jag har helgen att se framemot då jag bjudit hem lite folk både på fredag och lördag. Sen så kommer min kära vän Sofia hem till sthlm, vilket känns jätte roligt!


RSS 2.0