Ny vecka nya möjligheter!

Började dagen med att hålla pass i Bromma, ett gympa + körde ett yogapass. Nu är jag hemma och ska ta det lite lugnt innan jag ska inte till stan och möte upp två brudar. Ikväll blir det middag hos mamma med planering inför examensfesten!
Take care!

Lördag..

Morgon började med frukost på sängen:). Sen blev det en tripp till stan med Danne. Träffade även mamma & Liv en snabbis och nu är jag hemma och fixar och donar. Kvällen spenderas med min Danne!
Imorgon ska jag iväg och kolla på lokalen där min examensfest ska äga rum:)!

Gårdagens firande av Emelie! (23år)


After noon the & Scones

Imorse höll vi i vanlig ordning ett gympa & yogapass i Bromma. Efter lunch och lite plugg blev det en tripp till Karin på Söder. Det bjöds på the & scones, himla lyxigt! Snart ska jag bege mig mot stan och möta upp Danne.

Ciao ciao!


HM sommarläckert!

THE GARDEN COLLECTION by H&M

Drömmer mig bort till värmen..

Funderar på om Portugal skulle kunna vara något i sommar..

Summering..

Helgen var otroligt bra, med massa roliga saker. Det har varit restaurang, frukost på sängen, shopping, middag, utgång & drinkar. Minst sagt lyckad! Trivs med det ständiga lyckorus jag befinner mig i!

Gårdagens...

Igår mötte vi upp Hamberg & Malin vid 19:30 för att äta på Koh phangan. Även fast vi fick vänta på bord ett bra tag så hade vi en himla trevlig kväll. Morgonen har varit jätte skön & mysig, snart blir det en tripp på stan.

Andas ut...

Nu är tentan skriven vilket känns himla skönt. Blev en liten kortis på stan med Sandra efter tentan men nu är jag hemma. Ska passa på att koppla av lite hemma för att om några timmar fixa i ordning mig för kvällens trevligheter. Det blir en parmiddag:)
Lite bilder från förra helgens tripp till Linköping & Linn:

Tentaplugg..

På fredag är det tenta i samhälssmedicin så det är plugg som gäller för mig... Längtar till helgen då det ska hända massa roliga saker:)

God morgon!

Nu sitter vi och äter frukost, gårdagen var himla trevlig. Dock var det nog förfesten som var det roligaste, men så är det väl alltid! Kl.15:30 går bussen hem till Sthlm.

Sådärja, nu har mjölken bytts ut till Strawberry Daiquiri.


Järngänget minst sagt!

Grottmänniska på jakt efter apa!
Glömde att borsta tänderna!:) Värst är Idaho!
Glow!
Emelie fick minst kopp!
Fast glad ändå!
Fredagsmiddag...
Ida och hennes efterblivna syster;)
Emelie fick i halsen, :)
Linn!
Fuck off!
Snyggaste bilden, haha!
Dagens summering: Det är himla tur att vi alla tre är så himla lätt roade.

Morgonträning...

Efter lite plugg körde jag ett gympapass med Emelie & Linn. Duktiga tjejer!:)
Nu blir det en tripp ner på stan.
Puss&kram!

God morgon!

Första natten i Linköping. Igår anlände jag kl.17 och Linn och Emelie mötte upp mig och vi handlade middag och gick hem till Linn. Det blev en riktig tjejkväll igår med massa minnen och god mat & vin! Nu håller vi på och dukar fram frukost och sen blir det lite träning och plugg. Vid lunch blir det en tripp på lilla stan.
Ha en fantastisk lördag!

On my way...

Sitter på bussen och är snart framme i Linköping där Linn & Emelie väntar på mig. Vi ska ha en riktig tjejhelg med skitsnack, mys, god mat, vin och mycket mycket mer:). Har även hunnit med att plugga en del på bussen, får ju inte glömma bort att det är tenta om 1 vecka.
Ha en superfredag! Kram kram

Snyggt från HM


Uppe på benen...

Jag fick stå ut några dagar med förkylningen men nu mår jag mycket bättre. Idag har jag varit i skolan och sen blev det jobb i 1 h. Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Ska nu börja skriva på PM:et som ska in på tisdag. Imorgon kl.14 åker jag till Linköping för att hälsa på Linnsan! Emelie har redan åkt till henne, men imorgon är järngänget samlat igen, hehe!

Sjuk...

...

Snyggt i Jeans..


Skön helg..

Helgen har verkligen varit himla skön. Jag & Danne har verkligen passat på att koppla av, blev bla. en långpromenad på isen igår. Nu ska jag träna på mitt gympapass & även plugga lite. Ikväll kommer pappsen till Sthlm vilket är himla kul.
Ha en skön söndag!

TGIF

Dagen har hittills innehållit lite smått och gott, hade föreläsning i förmiddags sen åkte jag till Dannes jobb där det bjöds på te!:). Efter det inhandlade jag några saker på stan och nu är jag hemma. Ska öva lite på mitt gympapass som jag ska hålla på måndag och om någon timme eller två kommer Senna & Karin över på middag. Så ikväll blir det lite partaj, ska även möta upp boysen!
Ha en trevlig kväll!

Fullspäckat i vanlig ordning...

Idag har jag varit i skolan hela dagen med tre olika föreläsningar, himla bra & spännande. Sen var jag med och gjorde ett test på höger lårmuskulatur, spännande spännande! Vid 16 mötte jag upp Emelie vid Odenplan för att ta en fika. Det blev mycket snack om våra framtidsplaner:). Och nu har jag precis gått igenom gympapasset som jag & Maja ska hålla på måndag, så himla roligt!
Imorgon blir det fortsatt testning i Bromma!

Bromma sen flytt...

Idag har det varit fullt ös sen tidigt imorse.. Testning i Bromma hela dagen sen flyttning med Senna. Dock blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss men det kommer att lösa sig är jag övertygad om. Jag & Senna sitter iallafall nu i min soffa och snackar skit, precis som det ska vara:)
Imorgon blir det föreläsningar på GIH i vanlig ordning.

RSS 2.0