Morsdag!

Idag är det somsagt morsdag och jag har världens bästa mamma. Så dagen har spenderats med henne och lite annat trevligt besök från Malmö. Lite solning, lunch & fika... (plugg har jag också hunnit med) så hittills har det varit en super effektiv dag. 

Gårdagen hemma hos mamma var också trevlig med god mat & dryck och trevligt sällskap. Nu blir det att fortsätta plugga lite för att sedan äta middag men Malmö-besökarna:)!


Pappa, jag & mamma på Livs examen sommaren 08!

Sol, sol & sol.

Vilken fantastisk dag det är! Gårdagen var super trevlig, massa trevliga tjejer hemma hos Sandra. Dagen har hittills spenderats på en filt i solen med läsande av artiklar. Känner att jag måste börja men brännan för att bli lite snygg och brun i sommar. Har en tävling med en kompis som jag absolut måste vinna:) I aug får vi se vem den lyckliga vinnaren är, priset får vi se vad det blir! 

Magnus är nu påväg hem till min för att äta lite lunch ute i solen, kvällen kommer spenders hemma hos mamma då det är middagsbjudning. Massa trevliga personer!

Nu ska jag hinna läsa två artiklar till innan Magnus kommer, tisdag är det tenta!!

Fredagsfix!

Ännu en vecka har snart gått, tänk vad det går fort. Idag blir det massa plugg för att sedan åka hem till Sandra på lite partaj. Ska även hinna med och åka till centrum och inhandla lite saker inför kvällen. I onsdags kom Liv till sthlm och stannar till på söndag. Imorgon kommer det lite annat folk och hälsar på huvudstaden så det blir massa saker som händer ihelgen, skoj! Försöker vara så planerande som möjligt för att hinna med plugg och sociala sammanhang. 

Det löser sig oftast.. nej nu blir det att återgå till läsandet!

Ciao!

 

Jag & Liv nyår 06!

Lång dag.

Äntligen är jag hemma hos Magnus efter en otroligt lång dag. Har haft föreläsning mellan 9-16:30, jag och mina gruppmedlemmar har tillsammans haft ett seminarium om Ledarskap i film, vilket blev super bra. Nu är det bara tentan kvar på tisdag. Resten av veckan har jag inga föreläsningar utan det blir att plugga hemma. Händer även några andra väldigt roliga saker denna vecka, återkommer med det!:)

Sista etappen nu!

Nu är det bara en vecka kvar tills kursen i Org & ledarskap är över och det blir "sommarlov". Imorgon ska jag tillsammans med min grupp hålla seminariet gällande ledarskap i film. Sen om ca. 1 vecka är det tenta på kursen i allmänhet.

Denna vecka kommer därför att innehålla en hel del pluggande men även en hel del trevliga saker. Bla. kommer syster yster till Sthlm på lördag vilket kommer bli super kul. Sen är det partay hon Sandra på fredag, så det går nog ingen nöd på mig:)

Nej nu blir det sängen, God natt!

Bilder från onsdags & gårdagen!







Total lycka?

Jag har under denna vecka funderat väldigt mycket, kanske lite för mycket över om total lycka verkligen finns. Är det så att svensken i största allmänhet nöjer sig med det mesta? Eller nöjer sig med för lite?

Hur många är verkligen lyckliga och nöjda med sin livssituation?

Tåls att tänka på kanske!

Lördag hela vecka..

Denna vecka har jag ju inte haft några föreläsningar men jag har ändå försökt plugga så mycket som möjligt. Jag har dock besökt skolan några gånger denna vecka för att prata ihop mig med min grupp. Vi ska ju somsagt ha ett seminarium på tisdag. Nu sitter jag hemma hos Magnus och har precis kommit ut ur duschen och ska snart börja bege mig hem. 

Sen ska jag i några timmar kämpa på med lite plugg..

Kvällen kommer spenderas med mina nära och kära Linn & Emelie kommer förbi i eftermiddag och sedan ska vi på grillfest hos Chrilla ikväll, skoj!

Får se vad det ska grillas för något, hmm?



Regnig fredag..

Onsdagens kvällsaktiviteter var hur bra och lyckade som helst. Bilder från kvällen kommer ihelgen.. För ett tag sedan kom jag hem från Magnus och har nu skrivit en sammanfattning av en film som vi ska ha seminarium runt på tisdag. Och om ca. 1 timme ska jag bege mig in mot söder för att möta upp Karin på en fika. Snacka skit osv.. (som det ska vara på regniga dagar). 

Ikväll blir det mys hemma hos min Magnus...

Take care!



Karin & Jag förra sommaren!

Jag & Sandra i ett nötskal! (Underbara:))


Träning!

Kom för ett tag sen hem efter att ha cyklat några kilometer, känns fantastiskt att börja dagen med träning. Är ju annars den som tränar på eftermiddagen/kvällen. Nu ska jag äta lite för att sedan plocka ihop några saker inför kvällen och sedan åka till Sandra. 



För några år sedan så försökte jag ibland med andra hjälpmedel! :)

Kvällsaktiviteter

Idag har jag varit i skolan några timmar och jobbat med ett seminarium som jag och två till ska hålla. Seminariet ska handla om Ledarskap i film. Som jag sagt innan så är kursen jag läser nu super bra! 

I eftermiddags åkte jag och mötte Magnus som fikade med några kompisar så jag joinade dom ett tag. Nu har jag precis pluggat klart och ska snart cykla hem till Magnus. 

Imorgon blir det lite plugg hos Sandra på dagen/eftermiddagen för att sedan vara kvar hos Sandra då det är "klädbazzar" från kl.18 och sen kommer jag åka till Tessan... Hur kvällen kommer att sluta är oklart men kul kommer det iallafall att bli.

Kram kram!



Måndag v.21

Så var det måndag igen, vilket betyder nya möjligheter! Morgonen har gått åt till att träna och fixa med lite annat. Har också planerat min vecka och det är mycket att göra som vanligt. Denna vecka bjuder även på lite kvällsaktiviteter. Bla. ska jag på "klädbazzar" hos Sandra på onsdag och då ska jag också hinna åka till Tessan på lite partay senare på kvällen. Ska bli kul så det ser jag framemot. 

Nu ska jag fixa lite lunch för att sedan plugga lite. 

Ciao!

Hon är bäst!

Jag har många fantastiska vänner men så finns det några guldkorn och min vän Linn skulle jag säga är en diamant om ni förstår. Hon är allt man kan önska sig, helt enkelt en fantastisk person!



Norge & 17 maj!

Idag är det Norges nationaldag vilket jag måste fira lite eftersom jag är halvnorsk:) Hade varit hur kul som helst att tillbringa dagen i Oslo men det blir att åka dit i början av juni. Sen så vann ju Norge Eurovision igår, wohoo! Låten är ju hur bra som helst!



Söder & second hand...

Idag har jag varit på söder och kollat i massa second hand butiker med Karin, Anna och Erika. Massa butiker och sedan en lunch i solen. Livet kan inte vara bättre! Nu är jag hemma och har fixat lite för att snart kommer Tomas, Chrilla och Oscar på middag och senare ikväll kommer lite annat smått o gott folk. En trevlig kväll med mina allra bästa vänner.



Trötter!

Idag har jag varit i skolan hela dagen vilket känns nu. När jag kom hem vid 17-18 somande jag i soffan och vaknade vid 19 och lagade lite middag. Kvällen har sen spenderats framför datan med att läsa artiklar till morgondagens två seminarium. Resten av veckan är uppbokad med massa saker att göra men det är väl så det ska vara.

Till helgen kommer Sofia till Sthlm vilket ska bli super kul! Vi har även börjat planera och prata lite inför midsommarafton:). Ca. 1 månad kvar bara ju...

Nej nu blir det sängen för min del, sleep tight!

Måndag v. 20

Sommaren börjar närma sig med stormsteg vilket känns hur skönt som helst. Imorse träffade jag Per och Senna på fiket vid stadion för att prata lite om bla våra gruppuppgifter som ska genomföras. Rolig grupp jag har hamnat i!:) Nu har jag precis varit på programråd och sitter nu i biblioteket och ska skriva ut några papper till Magnus. Sen ska jag ner till kåren och prata lite med Janne om eftermiddagens studiebesök i Norrtälje. Jag, Janne & Görgen ska kolla på Simons träning och kolla på hans ledarskap mm. Ska bli spännande! Ciao!


Jag & Jessica på dammiddagen igår..




Dammiddag på GIH.

I förmiddags var jag i Tibblehallen då Täby GF hade sin årliga våruppvisning idag. Eftermiddagen har bjudit på en liten powernap och nu är jag i full gång med att fixa inför kvällen. Det är nämligen dammiddag på skolan vilket ska bli hur kul som helst. Det är jag och Jessica och hennes kompis som ska gå tillsammans. Dom kommer snart hem till mig på ett eller två glas. Förre årets middag var en succé så jag hoppas på en repris eller ännu bättre! 

Jag & Jessica på förra årets dammiddag!

Friday..

Sådärja så var det fredag igen, dagen har hittills varit bra med storhandling på Willys. Så nu har jag mat för hela månaden:). Snart kommer Emelie på besök, det blir lite lunch osv. Senare i eftermiddag kommer Malin förbi och hälsar på, Malin har ju varit i Trysil några månader så det var ett tag sen. Så middag med Malin blir det..

Onsdag

Både måndag & tisdag har jag varit i skolan hela dagen, men resten av veckan blir det att plugga hemma. För ett tag sen kom jag hem från jobbet hade avslutning med två grupper och imorgon kommer jag också ha avslutning men en annan grupp. Kände mig även lite krasslig imorse så det blev ingen träning för mig idag men blir nog det imorgon. På lördag ska jag på dammiddagen på GIH, skoj! Man känner sig ju inte direkt som en inbiten student i sthlm... Jag & Jessica och hennes kompis ska iallafall dit. Ciao!

Nystart

Idag började kursen, Organisation & ledarskap II och som håller på nu i ca.5 veckor. Det blir mycket att göra men tror det blir en bra och lärorik kurs. Sen blir det "sommarlov". Idag fick jag även reda på att Sofia kommer vara ledig mycket i sommar, det kan inte bli mycket bättre! Så nu längtar jag verkligen till sommaren, skärgården-skåne-norge osv.. Fantastiskt!
För ett tag sedan kom jag hem från skolan och ska bara äta lite mat för att sedan åka till täby och träna juniorerna. 

Underbara dagar!




Norway

Igår satte jag och Magnus oss på flyget kl.12 før att åka till Oslo. Idag har vi varit ute på tantes båt och vædret har varit hur fantastiskt som helst, som i syden! Det ær jag, Magnus, Liv, Johan, mamma, min farbror och hans fru som ær på besøk då min morbror har 50-års fest imorgon. Ikvæll blir det get together hemma hos tante elin, det bjuds på poteteball. Mums, evigheter sedan sist! Vilket som så har vi det hur bra som helst, blir nog att flytta till Norge någon dag, nær det blir ær fortfarande oklart! See ya!

RSS 2.0