Min själsfrände!

Har du någon gång önskat dig en person som får dig att tro på evig lycka? Jag har hittat honom, han finns alltid här för mig och vet hur jag känner. Kan inte beskriva den känsla jag får när jag är med honom. Det är helt fantastiskt och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom.
                                                

Fixar dag!

Idag har det varit riktig fixar dag! Morgonen började med att Magnus tidigt åkte till jobbet, kort efter att han åkt gick jag upp för att förbereda inför 2-års besiktningen som skulle genomföras av några "gubbar". Märkte snabbt när jag läst pappret jag fått att de inte kommer förrän om 1 månad, kände mig en aningen förvirrad!
Mamma kom sedan till mig runt 10 för att hjälpa mig med lite smått o gott! Vi begav oss sedan till IKEA där det inhandlades en del saker och blev även lite annat fix på vägen hem. Jag och mamma åt en sen och god lunch hemma hos mig! Super trevligt att tillbringa en heldag med mamma ibland Var en evighet sedan sist, men det kanske inte är så konstigt då hon ej varit i sthlm. Nu sitter jag i soffan och försöker få klart min uppgift som jag ska ha seminarie på fredag, en otroligt flummig uppgift! Men det går....

Nya tag.

Nu har det precis börjat en ny period med skolarbete och andra uppdrag. Helgen har varit trevlig med myskväll med Magnus i fredags och i lördags var det middag med mamma och Janne i Enskede. Det blev även en oväntad utgång med Karin och Sofia igår på söder. Vi hade en fantastisk kväll med Ginco först och sen debaser medis. Vad som även var roligt var att jag träffad några GIH:are på debaser. Så jag måste nog säga att det var nog den roligaste utekvällen på väldigt länge. Nu väntas en vecka med mycket att göra men som vanligt så känns det lite maffigt innan men det löser sig!:) Ta hand om er!

Total sinnesro!

Nu har den tid jag har längtat efter äntligen kommit. Nu har jag tre fantastiska dagar framför mig som ska spenderas med mina nära och kära. Kvällen har tillbringats med min Magnus och en gos middag. På menyn stod lammkotlett med jasminris och tzatziki. Avsmakade även ett gott vin. Tror inte att man kan har en bättre torsdag.
Morgondagen bjuder på ett antal trevligheter. Take care!





Luften har gått ur....

Nu är jag så mentalt uttröttad så jag bara vill få det överstökat! Imorgon har jag redovisning och opponering hela dagen, sen är det helg. Jag har längtat efter en helg utan plugg och annat jobbigt att tänka på länge. Och nu är den snart här, FANTASTISKT! Imorgon blir det myskväll med min Magnus. Fredagen och lördagen ska jag tillbringa med mina vänne och bara njuta.                                                                                                                                                                                                                                 

Måndag v. 3

Ännu en måndag är här och det känns skönt att man snart får lite ledigt från skolarbeten och annat jobbigt. Nu har jag precis haft ett möte med min handledare vilket var positivt. Känns skönt att man har gjort bra ifrån sig. Nu ska jag sitta i skolan ett tag till för att sedan möta upp Emelie och Linn nere på stan för en liten trevlig fika. Kvällen kommer spenderas hemma i min sköna soffa.


Jag ser ljus...

Söndag... Nu är det inte många dagar kvar tills mitt arbete ska vara klart. Denna vecka blir jobbig, redovisningar och opponeringar! Men sen börjar en ny kurs vilket känns spännande. I fredags var jag på Ljunggrens med Karin, David och Frej. Karins kompisar kom även dit lite senare på kvällen. Vi hade super trevligt, och jag kom inte hem förrän vid 04:00 på morgonen. Gårdagen spenderades hemma på dagen med arbetet och sedan mys hemma hos magnus på kvällen, han är en helt fantastisk person! Idag ska jag plugga hela dagen för att försöka bli klar med arbetet! Känns som att det faktiskt kan gå :) Ha en super bra söndag, puss!

Duktig tjej! :D

Idag har jag och David varit super duktiga i skolan och är fortf, men vi har även hunnit med en hel del andra oväsentliga saker! :) Kl. 17:30 ska jag träffa Karin vid Odenplan för att sedan åka hem till mig för att äta lite middag och sedan ladda inför kvällen. Det blir först lite öl med David och Frej på söder, för att sedan troligtvis möta upp några andra för en crazy might out!  

Plugga, plugga & plugga....

De kommande dagarna kommer tyvärr inte bjuda på några större förändringar. Nu är det mycket som behövs göras i skolväg. Men man får väl hitta på något på kvällarna så man inte helt går ner sig, ikväll kommer Magnus till mig och det blir lite mys och god middag! Ha en fortsatt trevlig dag/kväll!

Så här ser man ut! :)

Old times...

Idag blev det lite shopping med Linn på förmiddagen, trevligt värre! Sen åkte jag hem för att förtsätta på mitt arbete som ska vara inlämnat den 14:e, suck! Fick väl sådär lagom gjort... Kvällen har annars spenderats med Sofia T, som jag inte har träffat på nästan ett år. Vi fick prata ikapp vilket känns väldigt bra. Imorgon blir det att fortsätta plugga och sen får vi se om det händer något annat spännande! See ya!



Jag och Sofia på studenten, 2006!

Trevlig kväll på Lilla essingen!

Kvällen har spenderats hemma hos Linn på Lilla essingen. Det bjöds på gåslever, bön och majsgryta, oliver, mozarella och lite gott rödvin. Vi har även kollat på filmen JUNO vilket tyvärr var en besvikelse... Imorgon blir det frukost här hemma hos Linn för att sedan bege sig ned på stan och uträtta några ärenden. Här även bestämt mig för att när det blir hundköp så bilr det en Mops, dom är så otroligt söta! 

                                                                                


Födelsedags & nyårs bilder!


2009

Välkommen till år 2009, jag är övertygad över att det här året kommer att bli fantastiskt!
                                       

RSS 2.0