Veggmiddag..

Ikväll är det girls night out som gäller, snart kommer Senna till mig och vi ska äta middag och snacka massa skit. Efter middagen ska vi möta upp Karin. Känner på mig att det blir en bra kväll:).
Trevlig kväll gott folk!

Långklänning?

Tänkte att jag skulle inhandla mig en ny långklänning, frågan är hur den ska se ut..

Vilken ängel...

Mötte upp Sandra i stan kl.15 för att få reda på min överraskning:). Har funderat hela veckan på vad det kunde vara och mina och Dannes intuitioner var rätta, Sandra hade fixat biljetter till Sex and the city II!
En underbar vän minst sagt!

God morgon gott folk!

Redovisningen igår gick som planerat, men en jobbig dag kan man lugnt påstå att det var. Sen blev det en tripp ner på stan för att möta upp älsklingen.. Sen blev vi bjudna hem på te & glass till Liv för att träffa J.
Idag står följande på schemat:
  • Föreläsning kl.10
  • Praktisk "föreläsning" med massage.
  • Fixa med en filmsnutt till examen
  • Få en överraskning av Sandy, spännande spännande! :)
Kram kram

Lång dag imorgon...

Imorgon är det dags att redovisa hälsoprojektet som vi har ägnat oss åt hela våren. Så det blir en lång dag 8-17 med redovisningar.. Nu är det inte många dagar kvar tills jag tar examen, helt sjukt vad tiden går fort!

Invigning av balkongen!

Igår var det dags att köpa möbler mm. till balkongen så jag och Danne "sprang" runt på massa affärer igår. Kl.18:30 fick vi gäster i form av en Sandra & Alex och sen blev det grillning & picknick. En himla mysig kväll!

Check!

Idag har det varit föreläsning på förmiddagen, blev även lite praktiskt med triggerpunkter. Sen blev det att sitta med rapporten med gruppen till kl.16 då det var dags att åka och jobba. Nu har jag varit hemma en stund och städat och fixat. Känns som att det var evigheter sedan man hade tid och verkligen bara fixa och trixa! :)
Imorgon blir det "praktisk" föreläsning med massage.. sen blir det det några timmar med rapport skrivande. Efter allt detta blir det att möte upp älsklingen..

Herregud!

Idag har jag verkligen suttit och kämpat i skolan.. vi håller ju på med vår slutrapport vilket tar sin lilla tid. Har även precis skickat in en annan uppgift som vi har i kursen vi läser nu. Skönt! Nu ska jag bege mig ner på stan för att möta upp min älskling!

Igår hade vi världens mysigaste picknick och spelade speedminton på gräsmattan:)


Livet blir bara bättre & bättre..


Första grillningen!

Efter en underbar dag på Djurgården med Danne, avslutades den med grillning där även Hamberg anslöt. Det blev hemgjorda hamburgare och lite annat smått och gott.
Nu är livet verkligen som man vill att det ska vara!

Onsdagens trevligheter..


Ida, Anna & Karin...

Nu sitter jag hemma hos Kakan med Anna och bara har det bra. Jag & Anna kom dock lite tidigare till söder så det blev skitsnack i korridoren:). Men nu har kvällen iallafall börjat och jag känner på mig att det kommer att bli en bra kväll!

Ciao ciao!

Myspys!

Kom precis hem från en kvällspromenad med min älskling och ska nu sjunka ned i soffan och bara och njuta av livet.

Livet..

..går verkligen min väg nu!:)

Italy, here we come!



Så var det dags...

..för helg igen:). Veckan har varit lagom stressig, som den ska vara för att få något gjort! Dagen idag började med träning med Senna för att sedan ta en lunch på stan. Mötte även upp Karin en snabbis.. Nu är jag hemma och har fixat iordning lite för att om ett tag bege mig hem till mamma och äta middag med henne och Herdis! Senare ikväll för jag tjejbesök! :)
Ha en bra fredag!

Plugg...

Idag har föreläsning stått på schemat, och nu har jag och Sandra suttit en stund med vår slutrapport. Sitter fortfarande i skolan och fixar med lite grejer. Kl.17 är det jobb som väntas... Innan dess blir det gymmet!


Maj månad...

Helt otroligt hur fort tiden går, redan maj. Idag har jag i vanlig ordning varit i Bromma vi började med eftertesterna idag vilket var kul att se om det blivit någon förbättring/förändring. Sen blev det en fika med Danne älskling för att sedan äta middag med Viktor.. Skönt att vara hemma och ska snart sussa hade jag tänkt. Imorgon är det tidig föreläsning som står på schemat. Och efter blir det att skriva på projektet + träna.
kram kram & sov gott!

Valborg & Knytkalas!

Gårdagen spenderades hemma hos Karin på söder där det var knytkalas för fulla muggar, massa trevliga girls minst sagt!:).

RSS 2.0