Dreamteamet är samlat!

Idag kl.12 kom Linn till Skåne för att göra mig och Sofia sällskap tills på söndag. Idag har vi njutit av varandras sällskap och ätit gott. Vi fick lite besök på eftermiddagen bla min mamma vilket va trevligt.

Vid 16 begav vi oss till Olof&viktors café och hade trevligt på uteserveringen, Sofia har tjatat om det sedan vi kom i måndags så nu är hon mer en nöjd:)! Nu ska vi snart ha vår andra mini kräftskiva, och en hemgjord paj!

Somsagt jag är med dom bästa tjejerna i världen, hade inte velat byta bort det mot något annat!


Natt på österlen, planering för fullt!

Idag åkte syster yster hem till Sthlm.. Och nu är det jag och Sofia som sitter i huset och har ätit en super god middag men annat smått & gott! VI har även börjat planera inför vår sommarfest.. var/när & hur är fortf oklart men det är bara att vänta så kommer det:)

Imorgon kl.12:05 anländer Linnsan till skåneland så då kommer jag och Sofia vara där för att hämta upp henne. Så imorgon är vi samlade, dreamteamet!

Simirishamn

Idag började vi dagen som vanligt med en promenad på ca. 1 h. Skönt! Sen begav vi oss till Simirishamn för att strosa runt och kolla på både det ena och det andra. Det blev en lunch på en uteservering med solen i ansiktet!:) Känner att livet är som bäst här! Sen körde vi en guidad tur med Sofia genom bla. Borby..

Snart kommer pappa och TIna och vi ska sen bege oss ut och äta, Friden ska vi till. Det är upp till bevis om det är så bra som alla tycker där. Imorgon åker syster yster hem till sthlm.. Och på fredag anländer Linnsan! Ska bli så kul att hon gör oss sällskap..

"Äventyr på Österlen"

Imorse när vi vaknade vi ca 10 så blev det en god frukost och sen tog jag och Sofia en powerwalk i 1 timme vilket kändes bra. Vi har bestämt oss för att ta den rundan minst en gång om dagen. Sen efter det begav vi oss till Tomellila för att inhandla lite saker, jag har bland annat köpt en lila "mysdress" hur skönt som helst. Dock är den endast för hemmabruk:)

Vi tog en sen lunch på Ingelsta kalkon och sen drog vi oss hem för att göra en cheese cake, den får vi smaka av vid ca. 22 ikväll då den är klar. Nu har Sofia precis färgat mitt hår och snart ska vi äta kräftor för fulla muggar, mums!



Österlen..



Det är här vi spenderar veckan!

Äntligen skåneland.

Efter ett antal timmar i bilen kom jag, Sofia & Liv fram till Skåne och Österlen.. Som vanligt känns det väldigt avkopplande att komma hit. Miljön här får en verkligen att lugna ner sig, en riktigt bra vecka för själen med andra ord.

Eftermiddagen/kvällen har gått åt till att fixa en del här, lagat god middag och tagit en lång promenad. Imorgon blir det lite sovmorgon för oss skulle jag tro, eller iallafall för mig & Sofia. Sen ska vi ut på äventyr, vad dagen kommer ägnas åt är fortfarande oklart men trevligt ska det iallafall bli. Snart är det sängen som gäller för oss alla känns det som. Är minst sagt lite mör efter bilresan.. 

Sleep tight! 

Första doppet!

Det blev en lunch i Gamla stan för att sedan för första gången i sommar ta ett dopp i vattnet. Det är ju nästan tragiskt att jag inte badat än men bättre sent än aldrig, eller hur! 

Nu har jag också packa lite inför Österlen, dock blev det ju ganska mycket som vanligt...

Så var det avklarat!

Nu har jag semester, har jobbar 4 veckor. Imorgon åker jag, Liv & Sofia till Österlen för att bara koppla av och ha det bra. Linn kommer ner till skåneland på fredag morgon och gör oss sällskap. Ska också bli kul att träffa pappsen som man inte träffat på ett bra tag nu. Vi ska äta & dricka gott!:) Ha det underbart men andra ord!

Nu håller jag på och städar och fixar hemma för att sedan om någon timme börja bege mig in mot stan...

Ciao!

Dagen efter..

Igår när jag vaknade som var jag säker på att jag efter jobbet skulle åka hem och bara ta det lungt. Men icke, det blev lite middag och vin med Anna & Karin vilket alltid är lika trevligt. Efter 23 så började vi dra oss in mot stan och söder där vi mötte upp lite trevligt folk. Allt som allt så var det super kul :).

Ikväll blir det dock en lugn hemmakväll vilket jag verkligen ser framemot.

Ciao!


Alltid lika kul med Anna & Karin! (från i vintras)

Onsdag..

Igår blev det lungt hemma hos mig, Magnus kom förbi och gjorde mig sällskap i någon timme.. Idag är jag på jobbet som vanligt inte många dagar kvar tills min semester nu. Hur kvällen kommer att se ut är oklart, beror lite på vilket humör jag är på:)

Ha en bra dag, puss!

Tisdag..

Igår efter jobbet begav jag mig hem för att äta middag med min syster.. det bjöds på räkwok med massa smått & gott och sen lite rosé. Super gott! Senare på kvällen droppade Karin förbi för att göra oss lite sällskap. Så det blev massa tjejsnack.. Dock blev det en relativt tidig kväll då jag kände mig helt slut efter dagen. 


Österlen

Mamma & pappa sommaren 08 på Österlen, det är på den här innegården jag kommer avnjuta många måltider nästa vecka... 

Ny vecka & sista veckan..

Denna vecka är den sista jag jobbar på affären, nu känns det som att tiden har gått super fort. 1 vecka kvar på jobbet betyder också att det är 1 vecka kvar tills vi åker till Österlen. 

Picknicken i lördags ägde rum på Djurgården vilket var jätte lyckat, dock började det regna vid 21, men då kände vi oss redo på lite mer partaj så vi begav oss till Soap bar, himla roligt! 

Eftersom söndagar är min enda lediga dag så gick den åt till att vila upp mig och fixa med annat smått & gott.

TGIF

Sådärja så var det fredag igen, sitter nu på jobbet och hoppas det kommer vara bra väder på min semester nere på Österlen. Nu är det somsagt endast 1 vecka kvar på mitt jobb. Mitt jobb på klädaffären har varit bra och väldigt smärtfritt:) Katja som äger affären är en pärla.. 

Ikväll är jag bjuden hem till familjen Grahm då Sofias storasyster fyller år, GRATTIS ANNA! Jobbar ju dock imorgon så det blir lungt. Imorgon ska jag och lite girls mysa till det med lite mat och dricka (grillning el. picknick) vi får se när/var/hur..


Anna, Sofia & Jag förra sommaren på Finnhamn.

Middag & Bio..


Igår var jag och Magnus och åt middag på Ciao Ciao på Kungsholmen och dom har verkligen hur goda pizzor som helst. Sen vid 21:30 var det dags för bio, Bruno! Vi hade relativt höga förväntningar men vilket kass film.. Kände mig nästan lite lurad när jag var påväg hem. Jag som verkligen trodde att den skulle vara bra... Jaja, thats life!

Bättre sent än aldrig, bilder från Turkey!


Om jag ska summera veckan så var den helt fantastisk, tack Karin!

Lill-lördag!

Nu är man tillbaka på jobbet, känns nästan som att jag bor här... Nu är det dock endast 1 ½ vecka kvar på det här jobbet. Ikväll ska jag äta middag med Magnus och sedan gå på bio, det blir Bruno som jag verkligen tror är bra!:) 

Känner mig annars relativt bra dock märker jag att jag är väldigt sliten ska bli otroligt skönt med Österlen..

Ha en fantastisk dag!!  
 

Sex and the city dag...

Idag har det inte varit direkt mycket på jobbet så jag har hunnit med att kolla på ett antal avsnitt av Sex and the city.. Ikväll ska jag åka hem till min kära vän Christoffer för att kolla på hans nya lägenhet, vi ska även fixa lite middag och sen bara umgås... 


En uppklädd Christoffer, nyår 08/09!

Ca 2 veckor kvar till Österlen!

Om 2 veckor åker jag och Sofia till Österlen en vecka för att bara tar det lungt. Planen är verkligen att äta och dricka gott samt gå lite på loppis och andra mysiga saker.

I slutet av veckan kommer Linn & Emelie ner och gör oss sällskap..



Sandras 22-års fest, super lyckad minst sagt!


Lördag= party!

Nu har jag precis ätit frukost och ska fixa mig innan jag ska bege mig till jobbet. Idag jobbar jag 10-14 vilket känns helt ok. Efter jobbet ska jag åka hem till Sandras föräldrar där födelsedagsfesten kommer att äga rum. Ser verkligen framemot kvällen aktiviteter..



Positiv, positiv...

Känner mig väldigt positiv idag måste jag säga.. Kan tänka mig att det är för att jag har några saker som jag ser väldigt mycket framemot de kommande veckorna.. Imorgon har jag jobbat halva tiden på mitt jobb så det är bara två veckor kvar nu.

Slutar om ca.40 min och då ska jag bege mig in till t-centralen för att fixa några saker som jag behöver inför helgen.


Take care !!

Äntligen fredag för vissa..

Självklart känns det skönt att det är fredag idag men jag jobbar ju imorgon men bara i några timmar.. Imorgon ska jag ju på födelsedagsfest hos Sandra vilket jag verkligen ser framemot. Min hjärtevän Linn ska också med, skoj skoj!

Ikväll blir det lungt hemma då jag måste fixa lite saker, ciao!

Regn, regn & åter regn...

Stockholm i ett nötskal, dvs dåligt väder. Det som är positivt är att jag jobbar så jag behöver inte ha ångest över att det är dåligt väder under min semster. Nu är det 17 dagar kvar tills jag har semester och det kan behövas känner jag. Även fast det är fullfart när man pluggar så är man inte alls lika trött som jag är nu efter mina arbetsdagar. Så det känns bra att jag ska plugga ett tag till:) 

Idag flyttar syster yster till Sthlm, yippi! Nu kommer systrarna och mammsen bo nära varandra vilket känns jätte roligt och skönt. Så kvällen kommer bestå av att bära lådor osv. 

Lördagens fest hos Sandra närmar sig också, skoj skoj!! 



Ändrade planer..

Kvällen skulle ha spenderats hemma hos Linn men det blev lite ändrade planer så nu är jag hemma och ska snart äta middag med Tomas. Det var evigheter sedan jag träffade Tomas så det ska bli kul och prata i kapp lite..

Ciao!

Onsdag, ösregn!

Igår blev det middag med mamma & även Johan som var på besök från Malmö. Nu sitter jag på jobbet och har en lång dag framför mig, dock ska jag till Linn ikväll så jag har något att se framemot:)...

Nu är det bara 2½ vecka kvar till girlsen och jag åker ner till Österlen vilket ska bli hur skönt som helst, rensa tankarna osv..


Bio- Baksmällan

Juste, det blev inte Transformers igår utan Baksmällan. Den var hur bra som helst så den rekommenderar jag starkt. Jag, Linn & Chrilla skrattade hela filmen och även resten av salongen gjorde det samma. 

Så vi konstaterade att det var precis vad vi behövde, en må bra film!:)

Sandra 22år!!

Idag fyller min sötnos Sandra 22 år, vilket är super kul. Eftersom hennes föräldrar bor nära mitt jobb så kom hon över på en morgonkaffe:). På lördag är det födelsedagsfest för henne, då ska det firas som aldrig förr!

GRATTIS GRATTIS!!



Ny vecka nya möjligheter! (segt)

Försöker tänka positivt att det är en ny vecka osv, men icke! Idag har det iallafall varit lite att göra på jobbet så det har gått ganska fort. Snart ska jag stänga och då blir det att åka till Fridhemsplan och köpa lite saker och sen ska jag på bio med Linn & Chrilla. Transformers blir det!


Helgens bravader..

Nu har jag jobbat 1 vecka på mitt sommarjobb och det känns. Både fre & lörd blev det lite partaj vilket är super kul:) Idag passade jag på att ta en rejäl sovmorgon och kvällen har nu spenderats hos Emelie med lite vänner..

Trött som jag är så blir det snart att sova, kram kram!

Friday..

Gårdagens picknick var jätte trevlig, bra sällskap och bra väder (kan det bli bättre). Imorse var det dock lite segt då det ösregnade när jag åkte till jobbet.. 

Ikväll blir det nog lite partaj dock bara lite då jag jobbar imorgon. Snart blir det lunch, idag bjuds det på köttbullar i matlådan:)

Ha en bra dag!

Torsdag- Jobb, picknick...

Nu sitter jag på jobbet igen och det är inte så mycket att göra. När jag slutar ska jag ha picknick med en kompis vilket jag verkligen ser fram emot. Jag hoppas verkligen de bra vädret håller i sig hela dagen och kvällen:)



Inte så mycket att göra!

Eftersom det är bra väder så shoppar inte så många, hittills har det varit väldigt lungt på jobbet så jag har passat på att kolla upp lite saker på datorn. Och bloggat lite:)



Skärgården..

Fick sådant otroligt sug att åka ut och tälta och mysa i skärgården, finns inget bättre än att vara i den svenska skärgården när det är bra väder. Eftersom jag jobbar så mycket nu kan det dröja men kanske någon lör-sön, det skulle ju kunna v ara något:). Får höra med girlsen, dock vet jag att dom är lika svaga för skärgården som jag är, hehe!

Ikväll ska jag droppa förbi mammsen eftersom jag inte träffat henne sedan jag kom hem från Turkey.. 



RSS 2.0