Jobba, jobba & jobba.

De kommande fyra veckorna kommer jag att jobba mån-lör.. (Bra pengar när man är student). Efter jobbet idag mötte jag upp Viktor vid Gullmarsplan för att inhandla lite taco till middagen på hans balkong, vi verkligen njöt av kvällssolen. 

Nu är jag hemma och har precis fixat matlåda för två dagar, känner mig verkligen super ekonimisk med matlåda! Snart blir det att hoppa i säng för det är ju en dag imorgon, sleep tight! 

Kvitto på sann vänskap!

Igår kväll/natt kom Linn hem till mig, hon är verkligen en helt underbar person. 

Tack Linn!


Fixar-timmar!

Eftermiddagen/kvällen har nu gått åt till att städa och fixa hemma hos mig. Man känner sig alltid så himla nöjd efter några timmars städande och fixande. Har svarat på ett antal mail som jag borde svarat på för länge sedan. Men nu är det iallafall gjort, skönt!

Snart ska jag laga middag och även fixa matlåda till jobbet imorgon.

Ha en trevlig sommar kväll!

Home sweet home.

Nu är jag hemma i Sverige igen efter en skön vecka i Alanya med Karin. Nu har jag fyra veckor framför mig med massa jobb.
Dagen idag har hittills spenderats hemma med lite fix (bla. tvätt).. Snart blir det nog att gå ut och njuta och den svenska sommaren som äntligen har kommit, dock lite sent för min smak!:)

Ciao!



Turkiet nästa.

Gårdagens midsommarafton var super kul verkligen massa god mat och dricka. Dagen hittills har gått åt till att packa inför min & Karins resa till Alanya, ikväll åker vi!




Dagen innan..

Idag har jag och mamma haft en fixar-dag! Vi har bland annat varit i centrum och köpt massa saker som har behövts länge nu. Det inhandlades även en shortsdress till mig:) (har världens snällaste mamma)

Imorgon är det somsagt midsommar och den kommer att tillbringas hos emelie vid universitetet, skoj skoj! Detta år har vi sattsat på nära & kära vilket känns väldigt roligt!

Nu ska jag snart hem och baka lite inför imorgon..


Introdag!

Idag har jag jobbat min första dag på mitt sommarjobb. Jag ska v.27-30 jobba i en klädesaffär... 
Jag slutade vid 18 och efter det begav jag mig till T-centralen för att möta upp Karin då vi skulle hem på middag hos min mamma. Så middagsgästerna ikväll bestod av mig, mamma, Karin & Johan. Alltid lika trevligt att vara med nära och kära..

Imorgon ska jag bla. tvätta bilen med Johan för att sedan träffa Sandra kl.12 inne i stan..


v.25

Sådärja så var det måndag igen, sitter nu hemma hos mamma med Magnus & Johan. Efter en lång och god middag så börjar man känna sig lite seg. Dagen idag har tillbringats med Emelie med lunch hemma hos mig. På agendan stod det planering inför midsommar. Det dåliga vädret förstör dock lite av våra planer, men det blir vad man gör det till. Summan av kardemumman är att det blir super kul ändå.

Imorgon ska jag ha en introdag på mitt sommarjobb vilket känns spännande och roligt.

Turkiet & Alanya

Regn, regn och åter regn det är verkligen en bra beskrivning på sthlm de senaste dagarna. Idag har jag haft mamma och Anne på lunch och sen vid 16 kom Karin hem till mig. Det blev lite fika och middag och nu har vi också bokat den efterlängtade resan. Det blev Alanya i 1 vecka, underbart! Så på lördag bär det av, kan knappt bärja mig. 





Chic-målarfirman i Gbg!


Shopping shopping..

Gårdagen hos mamma var hur trevlig som helst! Idag har jag och Magnus varit i stan och shoppat lite, äntligen har man köpt den efterlängtade baddräkten:) så nu kan man visa sig på playan! 

Hur resten av kvällen kommer att se ut är oklart, den som lever får se!

Back in town.

kl.18 anlände jag till city terminalen i Sthlm, vilket kändes skönt. Även fast vi har haft det hur bra och mysigt som helst så är det alltid lika skönt att komma hem. Jag snabbade mig hem för att ca.19 var det middagsbjudnig hemma hos mamma som jag och Magnus var bjudna till. Kvällen har precis börjat och när mammas vänner är igång kan vad som helst hända=kul!

Imorgon ska jag bland annat shoppa lite med Magnus vilket kommer bli skoj!

Kram kram

Tre små tjejer men klarar desto mer!

 För tredje dagen i rad ringde alarmet kl.07:00 och dagen med flytt var i full gång. Vi begav oss till S nya lägenhet för att måla det sista på fönstrena och även städa lägenheten. Ca. 11 tog vi bussen till IKEA för att inhandla lite smått & gott, det blev bland annat en matta, bordstabletter, kuddar och lite andra saker. Nöjda som vi var så åkte vi till sedan till statoil för att hämta ut hyrbilen som vi skulle flytta med. Så från 14 och tom. nu så har vi burit massa och fixat en massa och detta är självklart något som känns i våra kroppar men inget vi inte klara av:)

Nu ska vi fira med lite pizza och vin för att bara njuta av varandras sällskap och vad vi gjort med lägenheten. Imorgon åker jag och Mickis hem till Sthlm vi lunch. 

Ha en fortsatt trevlig kväll. kram kram!

Färdig målat!

Imorse kl.07:00 ringde alarmet, efter frukosten begav vi oss till målaraffären för att köpa lite till färg. Sedan var det bara att börja måla igen och nu är det färdig målat och vi känner oss nöjda med resultatet. Sofia hann även införskaffa sig en dammsugare:).

Nu är det snart middagsdags och imorgon går flyttlasset med S saker till nya lyan. 

Ciao!

Trötta flickor i Götet!

Imorse kl.08:55 gick bussen till Gbg och mot Sofia. Efter mycket suckande på bussen pga illa luktande personer och diverse annat jobbigt anlände jag till Gbg. Vi åkte snabbt till S nya lägenhet där jag slängdes in i måleriet. Känner absolut att jag och tvillingarna Grahm skulle kunna starta en egen målarfirma:). Blev även lite friidrotts tittande och sedan en sen middag på ett pastaställe. 

Nu är vi iallafall hemma i S "gamla" lägenhet för att snart sova, då vi ska upp tidigt imorgon och fortsätta måla och annat fix. 



Ny vecka nya möjligheter!

Denna vecka kommer innehålla massa roliga saker, bla en tripp till Gbg tis-fre! Sofia flyttar in i sin nya lägenhet så det ska pysslas massa i den. Så på dagarna blir det att fixa och sedan på kvällarna blir det andra aktiviteter. Känns skönt att komma bort lite och rensa tankarna. 


My angel!

Sunday

Chic-dagen med Linn igår var fantastiskt trevlig och avkopplande. Vi åt lunch hos henne och sedan tog vi en tripp ner på stan för att fixa några saker. Kvällen spenderades sedan hemma hos henne, vi var hur trötta som helst. Hur skönt som helst att bara dega med en underbar vän. 

Dagen idag har spenderats men Karin på söder, blev en fika på medis och sedan hem till henne och kolla sista minuten resor, ja du läste rätt:), jag & Karin ska ta en sista minuten resa då vi vill ha sol, bad och god mat! Så nu kommer vi hålla koll på vad det finns för resor. Semestern kommer äga rum under v.26. Längtar så!

På tisdag bär det av mot Gbg och Sofia. 

Saturday

Gårdagen spenderas på stan med lite shopping och fika med en kompis, vilket var super trevligt. Dagen idag bjuder på en chic-dag med min bästa vän Linn. Vi ska bara njuta av varandras sällskap, vilket vi absolut gör för sällan. Våra veckor ser väldigt olika ut så det är sällan vi får en heldag tillsammans, men idag passar vi på:)

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi gör men något kul blir det iallafall, kram! 


Jag & Linn på besök i Gbg hos Sofia. ( Jag åker ju dit på tisdag, längtar!)

Gårdagens party på GIH.







Tentaplugg!

Idag har jag varit i skolan hela dagen vilket innebär att jag känner mig helt slut nu men imorgon är det tenta i Organisation & ledarskap II. Även fast jag är lite nervös så känns det skönt att det snart är "sommarlov". Sommaren kommer känner jag på mig bli jätte mysig. Umgås med nära och kära! 

Tycker att jag har läget under kontroll men ska repetera lite nu, så det är vad jag kommer att syssla med hela kvällen.

Kram kram!


Känner mig dock lite butter, då jag gärna hade varit ute och grillat men icke!

RSS 2.0