Vilken stress...

Idag har jag varit nere på stan med min kompis Emelie och kämpat med alla andra som vill hitta något fint. Som vanligt blir man helt trött på alla som ska brotta sig fram i kläddjungeln. Men det blev inget på rean utan själklart hittade jag alla plagg för ordenarie pris. Tror jag måste börja inse att jag har svårt att hitta saker på rea. Men någon dag så :) Det blev även en sushi lunch. Imorgon är det den stora dagen, ska bli super kul att träffa min mamma på dagen för att sedan fira med vänner på kvällen. Ta hand om er!

                                    

Home sweet home!

Nu är jag hemma i Sverige och sthlm igen efter några dagar i Norge och Ålesund. Jag har firat jul hos min mormor och morfar. Dagarna har varit fantastiska och jag har verkligen hunnit med att umgås med familjen och släkten. Finns inget jag värdesätter högre än min familj och släkt. Magnus ingår själklart i min familj:). Men nu är det tillbaka till studierna och jobba med mitt arbete. Ikväll blir det myskväll hemma..

                                         

Julfest med klassen!

Igår var det julfest med klassen, det var minst sagt trevligt! Alla var glad och nöjda med att det snart är jul. Vilket verkligen smittade av sig på varandra.


Skön avslutning..

Idag har jag haft min sista dag i skolan. Jag fick även reda på min tenta som jag hade för ca. 2 veckor sedan, VG! Grymt skönt. Men julen kommer inte att vara lugn utan ska börja med ett arbete imorgon. Fredagen bjuder även på Julfest hemma hos Sandra med hela klassen, ska bli jätte roligt! Hann även med att köpa lite julklappar idag med Karin, men har fortfarande några kvar. See ya!
                                                             

                                        

Ett & två kämpa på!

Nu är det inte många dagar kvar till julafton. Idag har jag pluggat hemma hos Sandra, har hunnit med en hel del men gör det sista imorgon. Jag har även fått upp persienner, MY WINDOW kom kl:09:00 imorse och monterade dem. Känns mycket bättre nu! Tänkte även försöka inhandla en del julklappar denna vecka....

Sådärja så var det söndag igen!

Helgen har varit hur trevlig som helst. Fredags kvällen spenderades hos emelie, ella och annie vid universitetet. Det bjöds på julbord och idol tittande. Blev inte sent utan åkte sedan hem till min älskling. Lördags kvällen blev super rolig hemma hos Sandra & Alex, folket som var där hur jätte trevliga och pratglada. Det bjöds på välkommsdrink, snittar och trevliga lekar. Sen när det var dags att åka hem var det lättare sagt än gjort, efter 2 långa timmar var jag hemma hos magnus. Skulle enligt SL ta ca. 48 min, lite irriterad var jag allt!

Uppladdning.

Grattis till Kevin som vann Idol 2008!! Idag har jag hittills hunnit med att skriva på mitt arbete som ska vara klart nästa vecka. Nu känns det lite bättre än vad det gjorde för några dagar sedan med detta arbete. Ikväll blir det partaj hemma hon Sandra & Alex i Hägersten. Galningarna har blivit sambos och detta ska självklart firas:) Dom har hittat en super fin lägenhet, så det är inflyttningsfest för fulla muggar ikväll! Imorgon har Täby gymnastik förening sin årliga juluppvisning i täby, så då vet ni vad jag ska ägna min söndag åt. Blir även att skriva på arbetet....
                                            


Sista ansträngningen nu.

Nu börjar det kännas att det räcker och vill mer än något annat ha jul och ledighet. Idag har jag försökt att jobba på med mitt arbete om träningsplanering som ska vara inlämnat på onsdag nästa vecka. För tillfället känns det lite kämpigt men det löser sig, blir mycket i helgen. Imorgon är det luciatåg på skolan (GIH) som vanligt, det är himla mysigt att det alltid är i simhallen. Lite mer effekt! Sen är det barometertävlingen i simning som har blivit tradition, iår har jag som tur lyckats få hoppa den. Lotta som går i klassen hoppar in istället för mig och simmar rygg. Sen ska jag kolla på Idol finalen med bland annat Emelie och lördag kvällen spenderas hon sandra och alex som har inflyttningsssfest.

Tentaöl!

Igår hade Simon i min klass styrt ihop en lite öl på söder. En öl blev några till för vissa, vilket visade sig på olika sätt! Vi hade iallafall otroligt trevligt, vilket ej var oväntat. Somsagt har några stört sköna i klassen!

Skön lördag.

Hela dagen har gått åt till att plugga till tentan på måndag. Ska bli så himla skönt på måndag eftermiddag/kväll när jag bara kan göra ingenting. Nästa vecka blir det att börja fundera på att köpa julklappar. Denna jul firar jag i Norge och Ålesund hos min mormor och morfar, det ska bli otroligt roligt och mysigt. Ska även klippa mig på måndag då jag inte hann det när jag färgade förra veckan. Nej nu ska jag plugga lite till för att sedan kolla på dokumentären om Britney Spears kl.22:35 på TV4. Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!
                                     
                                           

Tentapluggar!

På måndag har jag tenta i träningslära 3, kursen är otroligt bra men det är väldigt mycket att läsa. Detta är något som tyvärr tar mycket tid. Så nästa vecka blir lite skönare. see ya!

Fullspäckad helg!

I fredags var det middag hemma hos Sandra och Alex som har blivit sambos i hägersten. En super fin lägenhet dom har hittat. Det blev tacos, vin och sedan ost framför idol. Lördagen började med lunch men mamma och Janne. Sen kom David och Nicky i min klass på lite adventsfika. Lördagen avslutades med en otrolig tjejkväll med Linn och Emelie. Super lyckad helg! Och hann även med lite lussebulls bakning med Karin igår för att sedan åka hem till min Magnus. 
 

RSS 2.0