Födelsedag!

Ja, tydligen fyller man år idag.
Men ingen tårta inte!:(

Dag 2 i Vemdalen.

Jag åker skidor för fulla muggar dock är det grymt kallt just nu -26 grader, Hemskt! Så man klarar tyvärr inte att vara ute i backen så länge som man hade velat. Men vi hittar på massa andra mysiga saker också. På onsdag åker jag tillbaka till Sthlm för att fira nyårsafton med girlsen vilket ska bli himla trevligt.

Vi kom fram med livet i behåll..

Efter en 9 timmars biltur kom vi fram till Vemdalen. Det har verkligen varit snökaos enda från Oslo och hit. Vi träffade också på några av naturens vänner på vägen, en flock vildsvin & en älg! Helt otroligt coolt!:) Men bilturen var allt annat än lätt. Men nu längtar jag super mycket tills imorgon då jag får ställa mig på skidorna!
Sleep tight!

Dag 3 & Drammen.

Idag började jag dagen med ett pass på gymmet och sen en god hotell frukost:). Vid 13 bar det av mot Drammen för att äta lunch/middag hos min morbrors familj. Mycket god mat & dricka igen:) Imorgon bär det av mot Vemdalen för att åka skidor, ska bli så himla kul.

Dag 2 & Julafton.

Ja då har man avklarat julafton en gång till:) Om jag ska summera dagen så har den varit super mysig med trevligt sällskap och mycket god mat & dricka. Är bara en dag på året det är ok att känna sig såhär mätt, ligger och jäser nu på hotellet:) Och julklappar fick man också, så då har man ju tydligen varit snäll i år:)

Dag 1 i Oslo

Igår kom vi fram till Oslo vid 22 och åt lite natt mat hos Elin, mums:) Sen körde Liv & mamma mig till hotellet då jag inte kan bo hos min moster för att hon har katt. Så jag njuter av att bo på hotell:) Har precis ätit en god frukost och ska snart ner till gymmet. Ganska litet gym här på hotellet men helt ok ändå. Idag blir det mys hos Elin..

Oslo nästa.

Idag har det varit fullt upp med att fixa saker inför julen i Oslo och skidåkningen efteråt i Vemdalen. Imorgon efter lunch åker jag, mamma & Liv till Norway och det ska bli hur skönt som helst att komma bort:)!

Drömmer mig bort..

Idag har det varit en lugn och skön dag, har fixat med en del saker hemma. Kvällen spenderas i min soffa:) Nu är det även inte långt kvar tills jag får sätta på mig skidorna! Underbart!

Fridays blev det igår!


Night out with Ida & Senna..

''
En kväll med Ida & Senna bör man inte missa :)
Ciao!

Jullov..

Igår hade vi den sista uppgiften i skolan och det var opponering för fulla muggar från 8-16:30. Ska fixa till en del saker för att sedan slutligen lämna in den. Nu kl. 11 ska jag möta upp Senna för att träna och sen blir det julklapps shopping. På tisdag bär det ju av till Oslo, längtar!

Suttit på LTIV...

Nu är jag klar inför opponeringen imorgon 8-16:30, det blir en lång dag minst sagt.. Men sen är det jullov, jippie! Nu ska jag åka hem från skolan för att sedan åka hem till Sandy på middag.


Ett tag sen...

Nu var det ett tag sen jag skrev, i måndags var jag på Lars Winnerbäck! Han var helt fantastisk:)


Trevligheter hos Karin igår..


Taxi

kl. 7:45 hämtade jag upp mamma & A för att köra dem till Arlanda. Det blir Stavanger för dom ihelgen. Jag är nu hemma igen och äter frukost för att sedan vid 9:30 åka ut till Täby för att hjälpa till/kolla på vår årliga juluppvisning.

Äntligen!

Igår vid ca. 22:40 skickade jag in mitt examensarbete, grymt skönt! Så nu är det opponering som väntar nästa vecka. Idag står följande på schemat:
-Gå med hundarna vid lunch.
-Åka till GIH och träna + träffa Senna.
-Träffa Viktor?
-Träna mina gymnaster ikväll
-Sova!

Torsdag, äntligen!

Imorse var det upp med tuppen som gällde, har även precis varit på gymmet i 1½ timme vilket känns hur skönt som helst. Det är verkligen hårdkörning nu som gäller. Nu sitter jag som vanligt i LTIV, snart blir det lunch för mig och Senna.

Äntligen ska jag få lämna in min uppsats ikväll senast 00:00!




Snart så..

Nu har jag mer eller mindre skrivit klart min c-uppsats och skickat den till några personer som ska få läsa igenom den. Så man får ju hoppas att dom tycker om den:) Nu blir det hemgång för mig.. Har avslutning med några gymnastikklasser ikväll.

Ciao!


Grymt söt katt!


Lång dag..

Efter en förmiddag i skolan blev det en paus i allt pluggande för att ta en fika med Anna & Karin vid Odenplan. Nu är jag tillbaka i skolan sedan 1 ½ timme tillbaka och sitter nu och kämpar den sista halvtimmen. Sen blir det gymmet för mig och Senna.



Chailatte är så himla gott!:)


Däckbyte

Imorse kl.08:00 lämnade jag in bilen för att byta till vinterdäck. Så nu är det fixat. Igår var det middag hos syster yster med la familia.


Fridays & Obaren.


Lördag i sin bästa form?

Dagen har hittills varit grymt produktiv, vid 10 hämtade mamma & Liv upp mig och vi begav oss till IKEA för att inhandla lite smått & gott. Sen blev det Täby C för lite julklappsshopping. Nu har jag iallafall avklarat 3 st klappar.
Ikväll blir det trevligheter med Karin & Senna, vi börjar på Söder:) Ciao!

Träning, skola & jobb.



Imorse var jag på gymmet kl.08:00 och sen har jag pluggat på LTIV och kl.17 blir det lite jobb.


Snyggt & svart från HM


Saknar er!


Sammanfattande resultat.

Nu sitter jag och skriver det sista på min resultatdel, vilket känns skönt. Under förmiddagen har jag och Senna tränat och ätit lunch och nu som vanligt sitter vi i LTIV. Kvällen spenderas i hallen med gymnasterna...


RSS 2.0