Valborg..

Unnade mig en sovmorgon, kände att jag behövde det! Har dock lite jobbig nackspärr men det går väl över. Har precis ätit frukost och ska nu sätta igång med dagen. Den kommer att innehålla följande:
  • Träna
  • Inhandla några saker i centrum
  • städa hemma
  • läsa några vetenskapliga artiklar till ett skoluppgift
  • Åka till Sandra
  • Jag & Sandra ska åka till Karin på söder på "knytkalas"
  • Sen får vi se vad som händer resten av kvällen/natten...
Time will tell!:)
Ha en super duper valborg!

ITALY!

Eftersom vi nu är ägare till ett hus i Italien så har vi precis bokat flyg till Italien, det blir nästan 3 veckor i värmen:) Tre underbara veckor med nära & kära..

"Klädbazzar"

Nu kommer några bilder från fredagens klädbazzar hos Sandra, vilket var super kul!
Kul att mina saker var så uppskattade:). Fick med mig mycket fint hem..

Veckorna flyger...

Bara iväg...! Helt sjuk hur tiden går fort, snart står jag där den 3 juni och har min kandidatexamen! Helt otroligt, men himla kul såklart.
Dagen idag har innehållit följande:
  • Föreläsning kl.9-12
  • Lunch med gruppen
  • Plugg på Wayne´s
  • Jobb 17:00
Och nu är jag hemma och ska plugga lite mer, söka jobb, hämta Danne vid 21..mm.
Imorgon skulle jag haft en föreläsning kl.9-12 men den är inställd pga. Askmolnet, suck! Tror det hade varit en bra och givande förmiddag.
Fast nu får jag ju mer tid till att plugga till tentan som är på tisdag...
Kram kram
Saknar min Linn i Stockholm!

Måndag 19 april 2010

Har precis varit i Bromma och hållit i ett gympapass och sen haft en kostföreläsning med Sandra, vilket var uppskattat! Nu ska jag till Mörby c och hämta ut en bok som jag har reserverat, den är utlånad överallt så det känns ju bra att man fick tag på den:). Sen blir det hem för att plugga en del...
Vad kvällen har att erbjuda får vi se...
kram kram

God morgon, TGIF!

Skönt att det äntligen är fredag! Fick lite sovmorgon och har nu ätit frukost & mediterat (jag skojar inte) vi har en uppgift i skolan där vi ska använda oss av en stress reducerings metod etc.. så nu känner jag mig redo för dagens alla uppgifter! Snart ska jag och hämta hundarna hos syster, är hundvakt idag!
Sen ska jag iväg till Sandra och planera inför vår föreläsning!
Ha en bra dag!

Bra start!

Började dagen med träning på gymmet, både ben & mage! Nu är det föreläsning till kl.12 som gäller och sen efter lunch ska jag träffa en kompis från gymnasiet som jag inte träffat på evigheter, så himla kul!
Kl.17 blir det att jobba lite... fullt ös som vanligt!

Ha en bra dag!


Fixat!

Va förbi min syster en snabbis för att fixa lite med mitt CV, klart! Skönt att man har en duktig syster att bolla ideér med. Imorgon är det föreläsning mellan 9-12 som gäller sen träning & plugg.

Monday!

Imorse var det verkligen segt att stiga upp, men tillslut kämpade jag mig upp och åkte till Bromma för att hålla pass i gympa:). Efter både gympa & yoga är jag nu i skolan och har hämtat en bok som jag behöver till tentan som är om ca. 2 veckor...

Denna vecka blir det att plugga en hel del men även få gjort lite annat smått & gott.

Produktivitet minst sagt!



Lördag!

Har fixat i vanlig ordning nu på morgonen:). Va även förbi centrum med mamma för att inhandla några saker. Nu har jag suttit och fixat lite smått på mitt CV, måste ju vara perfekt! Svarat lite på mail och nu ska jag kolla några kurser till. Sen ska jag läsa om meditation, har en uppgift i skolan.
Ikväll ska jag & Danne hem till hans kompis på trevligheter, skoj skoj!
Ha en fortsatt trevlig lördag!
Här ska jag vara en hel del i sommar!

8 april 2010

Har fixat och trixat lite på morgonen, bla. skickat lite mail och ändrat mitt CV lite mm. Ska även skicka tre till inbjudningskort till min examensfest. Snart blir det lite träning och sen i eftermiddag ska jag hem till Sandra och prata lite om kostföreläsningen vi ska hålla.
Ciao!

Ändrat ansökan lite..

Nu har jag fixat lite hemma, ändrat min ansökan lite och mailat lite folk angående hösten 2010... Vi får hoppas att det går min väg! Imorgon blir det spinning & styrketräning i Bromma.

Tillbaka...

Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller.. Helgen har varit jätte trevlig & mysig! Nu har 95% av alla inbjudningskort skickats ut vilket känns bra. Nu har jag precis ätit lite lunch och ska snart ta tag i lite skolsaker och ta tag i vad som händer i höst.. Sen blir det att träna!

Påsk, påsk & påsk.

Det har verkligen varit full fart sedan i torsdags med middagar och annat trevligt. Jag har verkligen umgåtts med nära & kära, man blir verkligen så himla glad av sådana här långhelger.
Lyckruset fortsätter!

RSS 2.0