Halloj!

Tjena kompisar!  Nu sitter vi hemma hos Emelie i Lappis, (Universitetet). Vi har druckit ett antal flaskor med blandat innehåll. Mina vänner är fortf hur fantastiska som helst. Imorgon blir det en utflyckt till okänd ö! See ya!

Sommar och sol!

Nu har jag och Sandra precis varit och badat nere i sjön här i Tyresö. Det var tredje doppet för mig denna sommar. Idag blir det att vara här och mysa för att sedan åka till Emelies nya lägenhet vid Universitetet.


Måndag


Då var det måndag igen. Helgen har varit helt fullspäckad med roliga saker. I fredags hade jag och Tomas picknick nere i rålis. Vi hade inga planer på att festa till det men skulle dricka lite vin och äta goda mackor som jag hade gjort. Efter några glas vin bestämde vi oss för att gå till Trädgården. Vi hade kanske inte vår roligaste utekväll, men den var helt klart godkänd. I lördags hade jag och Emelie en Täby-dag! Vi solade och badade på Norskogsbadet. Det var ju tydligen årets varmaste dag då och det kändes kan man ju säga. Efter solningen begav vi oss till Täby C för att kolla lite i affärer, trötta som vi var bestämde vi oss snabbt att åka hem till Oscar i Täby kyrkby för att fixa oss inför kvällen. Lördags kvällen bjöd på grillning, kräftor och massa goda drinkar. Festen slutade inte förrän kl.06:00 dagen efter:). Söndagen gick åt till att städa hemma hos Oscar. Igår kväll var jag bjuden hem till Sofia i Frösunda på lite "lyxmiddag". Maten var hur god som helst och vinet även de. Middags gästerna var Jag, Sofia, Oscar, Niklas och Anna. Vi hann även med ett nattdopp:). Första för i år faktiskt, och mycket varmt i vattnet. Kvällen slutade inte förrän kl.05:00. Nu är det en ny vecka alltså nya möjligheter. Denna vecka bjuder bland annat på en tripp till Finnhamn men Sofia och Anna.

Äntligen



Nu känns det äntligen som en riktig sommar. Sommar för mig är picknick nere i rålis, glass med mina söta vänner och grillmiddagar och massa annat och självklart bra väder. Vad som även känns så fantastisk är att jag är hur förälskad som helst i Magnus och tycker så mycket om mina vänner. En toppen sommar hittills och kommer fortsätta så hoppas jag:)

Home sweet home



Sådärja, nu var man hemma i Sverige igen. Tänk att det alltid är hur skönt som helst att komma hem även fast man har haft en suverän semester. Jag och Magnus har verkligen haft en fantastisk vecka i Bulgarien. Fint hotel precis vid stranden och 35 grader varje dag. God mat och massa goa drinkar har vi även klarat av att beta av. Ikväll blir det att åka till Anna i Täby på lite tjejmiddag för att gratta henne! see ya! 

Sådärja

Idag bär det av mot Bulgarien:). Det blir en veckas sol och bad och massa goda drinkar. Ska blir skönt att komma bort lite och koppla av med min älskling.

snart så

Idag har det varit en fixa dag. Jag och Magnus tog en rejäl sovmorgon för att sedan gå lite på stan och köpa lite saker inför resan. Blev bla lite solkräm, solhatt, alvedon och lite annat smått och gott. Ikväll var vi bjudna hem på middag hos Magnus föräldrar och det var super trevligt. Har även hunnit packa lite idag men packar det sista imorgon, planet går inte förrän kl.17:55. Ååå, vad jag längtar! see ya! 


Semester

Nu har jag äntligen semester i en månad. På tisdag åker jag och Magnus till Bulgarien i en vecka, vilket ska bli hur skönt som helst. Helgen har varit hur lyckad som helst har träffat Karin och varit ute och festat. Kom hem kl. 06:30 imorse efter att varit på först debaser slussen sen femtiofyra och sen patricia. Helt galen kväll och natt.

Mycket att göra.

Nu har jag bara 5 dagar kvar på jobbet och sen bär det av på utlandsresa med Magnus. Det är verkligen något jag har längtat till länge. Idag har jag varit på två visningar men Linn i Sumpan. Både lägenheterna var fina med inte 100% och då får det vara. Nu är det lite mindre än 3 månader tills det är inflyttning i vår lägenhet. Det betyder att jag verkligen måste ligga på och kolla på många lägenheter. Längtar tills jag får mitt eget! Nu blir det sängen, god natt! 

RSS 2.0