Underbart...

Ledighet är ju bara för underbart! Nu har jag mer eller mindre varit ledig sedan en vecka tillbaka, helgen spenderades i Lund då mina gymnaster tävlade JSM.

Denna vecka har innehållit en del träning men också mycket sömn.. Igår hade vi husmanstisdag hemma hos mig, karin, Oscar, Chrilla, Niklas, Emelie & Micke kom över på lite pasta & köttfärssås! Länge sedan hela "gänget" var samlat, dock är ju Sofia i Gbg och Linn i New York, är verkligen avundsjuk på henne. Linn kommer hem om ca 1 vecka, ska bli kul!

Imorgon åker jag och Magnus till Norge och Oslo, min morbror fyller 50 år! Ska bli så himla kul att träffa alla som man inte träffat på flera år.

Ciao!

Torsdag i den bästa formen.

Idag har både jag & Magnus varit lediga så vi började dagen med en god frukost hemma hos mig och sen bar det av mot stan för att hämta upp mamma. Jag, Magnus & mamma har åkt runt idag och fixat en hel del, och nu efter en timmes jobb så är jag hemma hos Magnus. Vi håller nu på att förbereda inför kvällens middag...

Otrolig lättnad..

Idag hade jag min sista redovisning, hur fantastiskt skönt som helst. Jag och Sandra satt efter lunch med de sista ändringarna med uppsatsen och även det blev klart. Nu är jag ledig fram tom 4 maj.. Helgen spenderas i Lund, håll tummarna för mina tjejer, JSM!

2 av 3

Nu har jag avklarat 2 av tre seminarium/redovisningar, imorgon är det redovisning av fördjupningsarbetet. Är så himla skönt att lägga saker bakom sig. Imorgon ska även jag och Sandra fixa med det sista i uppsatsen. Ihelgen åker jag till Lund med mina gymnaster för att dom ska tävla JSM, ska bli grymt kul. Så på fredag bär det av...

Så från och med torsdag är jag ledig fram tom 4 maj, fantastiskt! (behöver all ledighet som kan fås). 

Valborg/1-2 maj spenderas i Norge, längtar så himla mycket. 

Lite bilder från i fredags!





Summering av helgen..

Igår var det "grillmiddag" hemma hos Chrilla dock var det för kallt ute så det blev att sitta inne. Middagsgästerna bestod av mig, Oscar, Chrilla, Tomas, Niklas, Sagen och hans flickvän. Det var väldigt trevligt och gott minst sagt:). Igår var det även lunch hemma hos mamma med lite gäster. Dagen idag har hittills varit skön, har varit lite hundvakt på förmiddagen och sen även kollat på 4 st lägenheter då min syster nu ska flytta upp till Sthlm:). Snart har jag nästan hela familjen nära mig, underbart! Ska också finslipa på mitt arbete och förbereda mig inför morgondagens seminarium. Ciao!

Fredag & Party!



Igår hade vi hur trevligt som helst, först var vi hemma hos karin på söder. Senare på kvällen åkte jag, Linn & Anna till Soapbar där vi även mötte upp Micke. Kvällen slutade på Berns, allt som allt en super bra kväll.

Torsdag

Idag har jag & Magnus haft en dag för oss själva, det blev en sovmorgon och sen gick vi lite på stan och avslutade det med en mysig fika. Har även hunnit med att jobba lite idag, höll ett pass.

Jag har också hunnit med att plugga lite så det känns bra, imorgon blir det mycket skrivande. Helgen är nu fullbokad, skoj skoj! Oscar har bla. kommit hem från sydamerika och detta ska självklart firas på lördag.

Sov gott!

Tisdag, fixardag!

För ett tag sedan åkte Sandra hem, vi har i några timmar skrivit och fixat på vår uppsats. Vi är inte klara än men vi räknar med att vara det snart. Vi håller ju på med våra ändringar. Imorse åkte jag och mamma in till stan för att hämta min mosaik till köket, dock hade de det inne då det hade skett något fel i leveransen så jag ska få det hemkört i eftermiddag/kväll.

Idag är jag även hundvakt, Mimmi & Morris är hos mig. Mamma Liv är och jobbar:) Nu ska jag plugga lite för att sedan ikväll gå ut och äta med familjen, mycke familjesaker på sistone:) Det tycker jag om!

Denna vecka har jag inga föreläsningar utan kommer sitta hemma och skriva och plugga en hel del..


Täby C, suck!

För ett tag sedan kom jag, Liv & Johan hem från Täby C... Då vi inte varit där på evigheter så tänkte vi att det kunde vara kul att kolla lite i affärer men nej. Täby c är lika tråkigt som vanligt, även fast allt ligger på samma ställe så tycker jag bäst om att strosa runt på stan. Nej det blir nog inte Täby c på ett bra tag!

påskmat så det behövs motion...

Efter all påskmat som jag ätit de senaste dagarna så var familjen ute och motionerade tillsammans imorse. Jag körde en lite spurt i slutet av promenaden och sen avslutades det med lite styrketräning hemma hos mig. Nu ska vi äta lunch sen ska vi iväg ovh shoppa lite tillsammans... 

Nu har jag läst klart boken och i eftermiddag blir det lite mer plugg!

trevlig kväll minst sagt...

Ikväll har vi ätit hur god mat som helst, tonfisk snittar (sandra&alex recept, tackar!) sen blev det en räk förätt, lamm till varmrätt och sedan en super god choklad efterrätt med vaniljglass! Middagsgästerna består av lite smått och gått otroligt kul med mammas vänner som man inte alls träffar ofta nuförtiden. Underbart minst sagt! Det enda som saknas är Magnus som var tvungen att jobba ikväll.... Saknar honom så himla mycket!

Nej nu ska jag umgås med folket lite, skulle bara kolla på sl.se när pendeln gick då vissa ska börja bege sig hemåt..

Ciao ciao!!!

Sol & påskafton.

Gårdagen var trevlig, påskmiddag hemma hos Magnus föräldrar. Jag och Magnus var hur mätta som helst när vi kom hem, dock inte helt oväntat.

Min dag idag har varit fantastisk hittills imorse unnade jag mig lite sovmorgon sen bagav jag mig till Linn på essingen för att umgås och äta lite gott. Jag & Linn solade även lite på hennes balkong, underbart! Dock blev vi lite bländade av våra vita ben:), Linns var lite brunare än mina men hon avslöjade att hon fuskat lite. Våra tankar flög ett antal gånger iväg till sommarens trevligheter och vad den kommer att erbjuda. Nu är jag iallafall hemma och har precis fixat lite med snittar till kvällen. Ikväll är det påskmiddag nr.2 hemma hos mamma.

GLAD PÅSK!

Glad påsk!

Tiden går verkligen fort, nu är det påsk och snart är det sommar! :) Igår var jag hemma hos Sandra på dagen och fixade med b-uppsatsen och de ändringar som vi ska göra. Kvällen spenderades hemma hos mamma med Magnus, Liv & Johan. Liv & Johan är på besök från Malmö, kul att storasyster kommer ibland. Dom stannar i ca 1 vecka vilket är hur kul som helst.

Dagen idag har hittills bestått av lite plugg på förmiddagen och sen kom mamma, Liv & Johan på lunch, första lunchen ute på min balkong, underbart! Nu ska jag plugga lite till och sen i eftermiddag ska jag på påskmiddag hemma hos Magnus föräldrar:)

Ha en fantastisk påsk!!

Mycket att stå i...

Har varit lite dålig på att blogga på sistone, anledningen till detta är att jag har så himla mycket att göra just nu. Igår hade jag iallafall ett uppsats seminarium och det gick helt ok, jag och Sandra jag korrigera en del imorgon. Sen hade jag igår eftermiddag seminarie med lite olika artiklar om bla. när är man för ung för att tävla i idrott?

Hann även träffa Jessica igår, vi tog en kopp te hemma hos mig och pratade ikapp, hon är en sådan söt tjej tråkigt att vi inte umgås mer. Dock bestämde vi att vi ska försöka ändra på det:)!

Imorse kom pappsen hem från Kenya, så förmiddagen spenderades med honom. Han har verkligen varit på en helt fantastisk resa, är absolut sugen på att åka till Afrika och kenya.  Vid 13.00 körde jag pappa till flygplatsen då han skulle flyga hem till skåne.

Kl.14 kom Ulla & Bengt hem till min mamma för att montera upp lite lampor och dylikt, Bengt är elektriker! Bengt var också snäll och monterade upp min lampa, blev super fint!

Vid 16 åkte jag och mamma till Willys för att inhandla en hel del mat, minst sagt! Eftersom mamma flyttade in i sin lägenget i måndags så har mycket tid spenderats hemma hos henne och med henne för att hjälpa henne med ting & tang som man säger i norge;) Eller iallafall min familj:)!

Som jag skrev ibörjan, fullt upp är det verkligen. Om ca. 1 h kommer Lovisa på middag, vilket ska bli mysigt.

Frågan är? När ska jag hinna plugga.... 

Som tur är så brukar det lösa sig, positivt tänkande är nyckeln till allt!  

Snart så...

Imorse hade jag en sådan där skön morgon, åt frukost i lugn och ro och fixade mig utan massa stress. Sen mötte jag upp Sandra i skolan kl.11:00 för att planera lite inför morgondagen. Efter det begav jag mig ner på stan för att inhandla ett par skor. Efter det åkte jag hem och hemma väntade min älskling Magnus och vi gick sedan över till mamma. Mamma har nu flyttat in i sin lägenhet nära mig:). Hon har det hur fint som helst! Så hela eftermiddagen/kvällen har spenderats hemma hos mamma. Imorgon är det presentation på b-uppsatsen och seminarie.

Under påsken händer det mamma trevligheter! vänta ska ni få se;)!


Söndag

Gårdagen var helt fantastisk, inga måsten! Imorse unnade jag mig en sovmorgon och åt sedan en god frukost.. (tyvärr vaknade jag med lite halsont, hoppas det inte blir värre.) Idag kommer mamma tillbaka till sthlm, hon har varit och hämtat sina saker i Malmö. Mamma flyttar idag in i sin lägenhet, skönt för henne!

Så ikväll ska det bäras kartonger och annat tungt.. Som tur har vi två starka karlar och Ida:) Veckan som kommer är det ett seminarie och sedan redovisning på B-uppsatsen och opponering... Allt detta sker på tisdag! Sen ska jag hjälpa mamma en hel del med lägenheten. Sen är det ju påsk!!

Lördag & sol...

Igår var jag, Karin & Sandra på after work på Blue moon bar, det var super kul och väldigt bra komiker! Efter det begav vi oss hem till Linn på lite vin och skitsnack, mysigt värre!

Idag har jag en "pyssla om mig dag" vilket jag verkligen behöver. Har i ett antal veckor haft så mycket att göra på helgerna men denna lördag är jag bara hemma och har det skönt.

Ciao!

Solig dag!

Äntligen känns det som att våren och sommaren är påväg! Idag har jag som jag skrev imorse fixat med gardiner till min lägenhet och sen har jag och mamma beställt klinker till mitt kök, fin fint!

Sen mötte jag upp Viktor på en lunch på Snaps på medborgarplatsen. Det var fullproppat med folk i vår solen:) Vi hade det super trevligt och pratade ikapp då vi inte träffats på ett bra tag.

Nu har jag kommit hem från jobbet och ska plugga lite innan Magnus kommer hem..


Dagen ser ut såhär:

Kom för ett tag hem från Magnus och snart kommer MY WINDOW och ska måtta för min gardiner. Sen ska jag och mamma åka och fixa med klinker till mitt kök sen blir det och fixa lite andra saker. Sen ska jag möte upp Viktor på en lunch.

I eftermiddag blir det lite jobb...


Trevligt som vanligt.

Dagen har ju varit lite jobbig eftersom jag blivit förkyld, vilket har resulterat i trötthet. I eftermiddags åkte iallafall jag och Magnus till hans föräldrar och åt middag. Hos Ulla & Bengt bjuds det alltid på trevligt sällskap och god mat. Efter middagen blev det en liten snabbis hos Karin, Anna & Sofia hälsade också på Karin! Allt som allt har jag trots förkylningen haft en bra dag..  

Trött & förskyld!

Natten har varit hur jobbig som helst, har blivit jätte förskyld. Magnus har under de senaste dagarna också varit dålig så jag har nog tyvärr smittas av honom. I eftermiddag/kväll ska vi iallafall hem på middag hos Ulla & Bengt, väldigt kul!

RSS 2.0