Börja leva livet på riktigt..

Ännu en ny vecka och massa nya möjligheter.. Idag fick jag lite arga ord från Anna att jag varit dålig på att uppdatera bloggen:) Idag var det föreläsning i 2 timmar och sen blev det lunch & shopping med Senna & Sandra.. Kände mig helt slut när jag kom hem..

Imorgon blir det att gå upp relativt tidigt för att plugga, nu måste jag börja plugga känner jag.. Inte för att det är någon stress så men alltid skönt att ligga i fas. 

Imorgon blir det också en fika med Karin & Anna på stan, vilket alltid är hur trevligt som helst.

Nu blir det tv-tittande på 3:an.. Ciao!



Grattis Sofia & Mickis!

Idag fyller tvillingarna Grahm 22 år! Hoppas verkligen att dom har en fantastisk dag, imorgon ska vi vänner fira dem och är då bjudna hem till Mickis på tårtkalas!:) Det ser jag framemot!

Idag mötte jag upp Anna & Malin i stan för en lunch, blev lite shooping också..

Saturday

Idag ska det fixas en hel del.. ska börja med att fixa gardinerna hemma hos mig! Sen blir det att åka till stan en snabbis och inhandla några saker. Ikväll ska jag bjuda på middag men för tillfället står det helt still i huvudet, men kommer nog på något snart! 

ciao ciao!

Rolig överraskning!

Fick precis ett samtal från min bästa vän Linn om att hon kommer till Sthlm över helgen. Det var verkligen det bästa som kunde hända nu känner jag. Man känner verkligen av att ens andra hälft inte bor i Sthlm längre, men jag är så himla glad för hennes skull, att hon kommit in på den utbildning som hon vill och jag önskar verkligen henne det bästa!

Ikväll blir det somsagt att jobba till 20:30, morgondagen blir dock en riktig hitt känner jag!:)

Ciao!

TGIF!

Skönt med fredag kan man ju lugnt påstå! Idag har jag fixat med en hel del hemma bla. städat och mailat  lite ang. jobb osv..
Snart kommer Senna förbi på lunch.. Ikväll blir det att träna gymnasterna för att sedan ha en lugn kväll hemma. Första veckan efter semestern känns hell ok, skönt att komma tillbaka och få lite rutiner igen! Så snart blir det C-uppsats för hela slanten..

Ha en bra dag!

Uppskatta livet..

Som jag skrev tidigare i veckan så har verkligen livet sina olika perioder.. Och även sina dagar! Vill nästan citera en nära vän som ibland säger att; låt mig vara ledsen och förbannad om jag vill! Det är verkligen något jag håller med om, låt människan få känna olycka, ensamhet osv..  man måste få ha sådana dagar också enligt mig!

Idag började jag iallafall dagen med en skön sovmorgon för att sedan åka till skolan på föreläsning kl.13 (forskningsmetodik för hela slanten) Nu är jag iallafall på bättringsväg med febern och förkylningen, himla skönt!

Kl.17 ska jag hålla pass och senare ikväll får jag besök.. måste även hinna med att städa lyan.

Ha en fortsatt bra dag!

Tänk vad vänner gör livet så himla mycket enklare!

Idag fick jag en kommentar av min kära vän Anna, hon skrev så här: Jag är mäktigt imponerad av dig och din inre styrka! 


Anna är en helt underbar tjej som jag på senare tid träffat allt mer. Hon är en sådan person som alltid får en på gott humör! Love you babe!





Livet!

Tänk vad livet har sina olika perioder!


Sista året på GIH..

Om det är sista året på GIH är ioförsig oklart dock är det sista året på tränarprogrammet och sen tar jag examen..:) Idag har vi haft kursintro, Forskningsmetodik! Det är inför C-uppsatsen som ska vara klar innan jul.

Nu sitter iallafall jag & Sandra i biblioteket och knappar på datorerna för att snart äta lunch. Kl. 13 har vi en till föreläsning till kl.15..

Kvällen kommer att spenderas i gymnastikhallen där jag ska träna juniorerna..

Ha en bra dag! Ciao!

Söndag & nyinköpt dator!

Idag har jag varit och köpt en ny dator tillsammans med min syster. Det blev en liten rosa dator, himla fin!

Fin middag hos Anna panna!

I eftermiddags begav jag mig hem till Anna panna som bor där jag aldrig varit!:) Säger mer om mig än om henne!
Ikväll blir det utgång med the girls:)

CIAO!



Lill-lördag!

Nu har jag precis varit ute med systers två små söta hundar Mimmi & Morris! Nu blir det att snart äta lite lunch för att sedan ta en löprunda..  Ikväll blir det middag och trevligheter hemma hos Anna.


Gullungarna Mimmi & Morris!

v. 34

Idag började mitt "vanliga" liv igen med ett gymnastikmöte och andra saker som behövdes göra. Idag kom även Johan till Sthlm vilket är super trevligt. Han blir kvar tills på torsdag och kommer bo hos mig tills dess. 

Imorgon blir det att gå upp tidigt då jag har ett besök på danderyd och sen blir det brunch med Karin & Anna.. Det ser jag verkligen framemot..

Resten av veckan kommer se ut så att det behövs göras lite saker och det tänkte jag få tid för denna vecka, hoppas det iallfall!:)

Nu blir det sängen för min del, sleep tight!

Underbar lunch med Anna & Karin i vårsolen 09!

Snart tillbaka i verkligheten!

Nästa vecka är sista semester veckan innan plugget börjar igen. Vilket både känns skönt men även lite skrämmande.. Hösten kommer mer eller mindre gå åt till att skriva på mitt examensarbete.

Igår var det mini kräftskiva hemma hos mamma med svenska kräftor, helt underbart gott!:) Dagen idag har gått åt till lite av varje, hjälp mamma med några saker och sen varit inne i stan och köpt lite saker..

Idag fyller Magnus år, GRATTIS GRATTIS till dig!!



Sommarfest 09!



Snart så, massa att fixa!

Igår blev det IKEA & Willys med la familia och Sofia. Hade ju bestämt mig för att inte köpa något på IKEA men så blev det självklart inte. Men sen blev det andra puckar på Willys, jag & Sofia handlade allt inför fredagens partaj:) Ska bli så himla kul att träffa alla! Tog en sovmorgon idag och snart ska jag ta en promenad till centrum för att inhandla det sista för imorgon. 

I eftermiddag/kväll kommer Sofia över igen för att fixa med maten inför imorgon.. 

Ha en fantastisk dag!


Girls night out!


Vad trodde Stockholmarna?

Efter frukost begav jag mig in mot stan och Östermalm för att möta upp Viktor som var och lunchade med la familia. Vi hade tänkt ha en dag på stan men nu har Stockholms vädret kommit tillbaka. Det hade ju varit konstigt om man hade trott att de bra vädret skulle hålla i sig..  Så efter att ha inhandlat några saker åkte vi hem till honom. Nu sitter vi i hans soffa och bara tar det lungt= det man ska göra sådana dagar som denna!

Om någon timme ska jag åka hem till Linn för att äta lite middag tillsammans och senare ikväll blir det att träffa Karin:) Två minst sagt underbara tjejer!

Nedräkning..

Ja snart börjar mitt "vanliga" liv igen med massa skolarbete.. Sommaren har hittills varit hur bra som helst, känner verkligen att jag har hunnit med det jag velat göra. Så den 25 aug blir det mer eller mindre skolbänken för mig igen men innan dess så händer det massa roliga saker. Bla. lite partaj på fredag!

Snart ska jag börja bege mig in mot stan för att möta upp Viktor ett tag för att sedan i eftermiddag träffa min Linn.
Dagen kommer bli bra känner jag!:)

Sunday!

Idag blev det lite sovmorgon för att sedan bege sig in mot stan för att fixa några saker.. Efter stan-besöket droppade jag förbi mammsen för prata om allt mellan himmel och jord, som vanligt!:) Underbart!

Ikväll har jag en mysa hemma kväll vilket jag hade igår också och det känns väldigt skönt, bra för själen! Imorgon ska det ju bli bra väder igen så då blir det bad & sol för hela slanten! 

Ciao!

Österlen v.31 2009

Dreamteamet!!


Ida, Sofia, Tomas & Chrilla kväll..

Idag har det blivit lite sol & bad vilket är underbart! Nu sitter jag Sofia, Tomas & Chrilla hemma hos mig och har det trevligt. Jag och Tomas har ätit middag och sen kom Sofia & Chrilla på besök så nu laddar vi för utgång... jag är övertygad att det blir en storslagen kväll!:)





Underbara vänner kan man inte få nog av!

Sol, sol & bad...

Veckan har hittills gått åt till att umgås med mina nära och kära. Vi har bland annat solat & badat och igår åt jag och Chrilla kräftor.. Nu ska jag gå ut med hundarna och sen ska jag bege mig in mot stan och bada och sola som vanligt:)

Ciao!

Home sweet home.

Vi har verkligen haft det hur bra som helst på Österlen men som alltid är det skönt att komma hem. Efter ett antal timmar kom jag, Sofia & Linn äntligen till Sthlm. Under bilresen underhöll vi varandra med både det ena och det andra, skoj var det iallafall. 

När jag kom hem gick jag direkt över till syster för att kolla in hennes nya lya, fin var den!

Nu blir det snart sängen för mig, sov gott!

Snart ska vi åka hem..

Gårdagen i Falsterbo var hur trevlig som helst, vi hade det mysigt och åt & drack gott! Nu har vi precis ätit frukost och snart ska jag och girlsen åka hem till Sthlm vilket känns både roligt och tråkigt, vi har haft det så himla skönt här. Otroligt avkopplande på landet minst sagt. Men som alltid så är det skönt att komma hem till sitt och sin säng..

Nästa vecka bjuder förhoppningsvis på bra väder för då ska jag och Linn bada & sola, time will tell!

Ciao så länge!


RSS 2.0