Flyttat

Nu har jag flyttat ut från sanktgöransgatan och flyttat in hos min Magnus i Sundbyberg. Detta är tillfälligt medan jag letar lägenhet åt mig själv, vi hittade dock en lägenhet i frösunda idag som vi ska kolla på imorgon så nu är det pågång. Jag och mammsen har vidgat vårt lägenhetstittande. Så det kanske blir frösundavik som känns väldigt bra då det är nya lägenheter. Så det blev en sista middag med mamma och pappa i lägenheten för att sedan åka hem till Magnus för att fixa iordning allt. Känner mig absolut lyckligt lottad att jag har en pojkvän som ställer upp och hjälper mig, han är fantastisk minst sagt.

Packa packa..

Idag har jag haft min andra massagelektion då vi först repeterade rygg och axlar för att sedan gå över till baksida ben. Jag fick först massage av Sandra i 45 min och sedan bytte vi. På Onsdag är det tenta på massagen och då blir det att massera lärare på GIH och andra elever i skolan. På torsdag kommer pappsen till sthlm för att hjälpa till att packa och flytta mina saker. Sen blir det att kolla på massa lägenheter med honom på söndag och måndag. Pappa är världens bästa som kommer och hjälper till. Nu ska jag packa lite till och sen blir det tacos, mums:).
                                                                           

Torsdag

Nu är det inte många dagar tills jag flyttar ut från sanktgöransgatan. Idag har jag haft ett praktiskt pass i skolan och då var det massage. Vi fick lära oss bas greppen och masserade varandra i 30 min, så himla skönt! På måndag fortsätter vi med baksida ben. Magnus ska få äran att vara den första jag masserar, så imorgon blir det till att knåda lite på honom. Har även en hel del att hinna med imorgon, ska först till frissan kl.09:00 på Odengatan då jag både klippa och färga. Sen blir det en fika med Magnus och Henke vid frishemsplan skulle jag tro. Sen bär det av ner mot stan för att fixa ett nytt abonemang och ny mobil. Ska även hämta ut två par skor som jag har lämnat in. Tror även det blir lite shopping:). Så det blir nästan en heldag med min Magnus.  

September

September månad har varit helt fullspäckad med trevligheter. Har nu kommit igång med plugget igen och trivs fortf lika bra. Vi har även hunnit med att välkomna de nya T1:orna på GIH vilket är en bunt trevliga personer. Har fortf inte köpt någon lägenhet men snart så:). Nu är det ganska exakt två veckor kvar tills jag flyttar ut från sanktgöransgatan. Känns både lite tråkigt men även otroligt roligt. Ihelgen var det brunch hos mig för fulla muggar, vi höll på i ca 13 timmar:). Take care, ciao ciao!
 

RSS 2.0